Diskusia k téme Rádio Piešťany
Teraz, ked uz vysielaju, si schopny potvrdit, ze ich v Petrzalke prijimas? Tu v Ruzinove na 6. posch. 7-poschodoveho panelaku si Radio Piestany ani neskrtne.
Zapol som si ich ... a tak uprimne sa bavim - na sposobe moderovania, na prizvuku. Na druhej strane, radio sa nehra na nic celoplosne a pre dany region je to uplne OK. Cele to znie tak pohodovo ... sam zo seba som prekvapeny, ze ma to nejako neirituje a dokonca mi je ich styl sympaticky. Po hudobnej stranke v porovnani s inymi nasimi radiami ide o jednoznacnu alternativu. Sam som zvedavy, kam to cele pojde ... a drzim im palce. Ak si to najde svojich posluchacov, je to OK. Ak som bol v zaciatkoch voci Radiu L kriticky, voci Radiu Piestany kriticky byt nemozem :)
"Nebudeme vysielať ani reklamu, iba v nevyhnutnej miere, aby sme poslucháčov zbytočne nezaťažovali."
Kto je ich sponzor?
CCA 2 minúty trval príhovor riaditeľa rádia Piešťany.
tak mame za sebou jeden neskutocne skaredy jingel, prihovor riaditela a skladbu, ktoru naozaj v eteri nepocut :-D Ymedžyn
a stream mi už hrá... http://213.151.247.247:8000/live.mp3
Zatiaľ evidentne len testujú...
a pár minút k tomu a Piešťany odštartujú. :-) Je už známy internetový stream ?
To nebolo promo, ale len skuska jinglov :)
A je to vertikal.
dnes uz tam pustaju nejako promo ranicek r.piestany je to prerusovane vacsinou je ale ticho prijem pri ZM na antenu dobry ani neviem ale ci je to vertikal?
Aj mna to prekvapilo,ale ten signal je tam stale a nejednalo sa o dobre prijmove podmienky.Dneska tak isto som to skusal,teda tu nosnu frekvenciu a ide stale rovnakoa,ako pri mojom prvom skusani.
Prijem radia Piestany ide v Petrzalke stale:-)
dnes to ide len mono a v aute som to neskusal tam by to neslo ale pouzivam antenu na balkone a uvidime aky prijem bude ked uz pojde vysielanie to OE1 na 90,3 viem si potlacit horsie je Sro1 na 90,1 to je silne u nas ale aj to viem odrusit
Tu v Ruzinove sa mi podarilo pred casom zachytit Radio Expres na 99,7 MHz z Noveho Mesta. Bolo vtedy, ked Radio Expres pouzil tu istu frekvenciu na nejaky docasny vysielac na prenos z nejakeho hudobneho festivalu. Ten vysielac viac nesiel ako isiel, takze som zistil, ze 1 kW vysielac Expresu z Noveho Mesta dokrici az do BA. Signal bol vsak velmi slaby. 500 W vysielac Radia Piestany vzhladom na toto povazujem za teoreticky prijimatelny, ale naozaj na hranici moznosti. Prijem na autoradiu v Petrzalke sa asi podaril len vdaka velmi priaznivym podmienkam, inak by som nepredpokladal, ze to pojde. Ale ani nevylucil.
Nie nerobim si srandu.Normalne my 90.2 isla v Petrzalke,miestami slabsie,niekde silnejsie,teda vsetko skusane za jazdy autom.Ale niekto moze mat stym problem,zalezi od autoradia,pretoze OE 1 90.3 so Semmeringu ide v Petrzke perfekne a nemusi to potom kazdy zachytit.
To sa da cakat ze nic.U mna to nejde a to som od Myjavy 13km-Vrbovce.Jedine,ze by to slo niekde vyssie.<br />
no mne pri ZL.M.sa stalo ze som pretukaval 89,9 mam radio wien a potom 90,05 Sro1 ale na 90,1uz zarusene na 90,25 uz ciste stereo co spominate nosna radia piestany to som necakal ale co viem tak ked to ide naprazdno tak to ide lepsie ako ked uz to bude so zvukom
V okoli Myjavy by to uz nemalo ist.. Uvidime, ale tym smerom su kopce a utlm.
V okoli Myjavy ma niekto info,ci sa to bude dat zachytit,alebo sa to strati "v kopcoch"?
V PP sú JEMNE na 103,6 MHz 0,20 kW V a predstavte si, že na juhu III. ich ruší Krížava. Niekto by si pomyslel, kto bude počúvať v PP SRO 1 z Krížavy, no niekedy to je naopak. Čudujem sa, že to v Ženeve prešlo. V podtatranskom regióne hrá Krížava slušne.
DX pouzivaju filtre, ktore toto v pohode zvladnu
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň