Diskusia k téme Rádio 7
Nepoznam Radio Maria. Neverim, ze by take radio na Slov. vysielalo..
Dakujem. neviem preco som mal v podvedomi zafixovane, ze TWR reprezentuje Vatikan..??
Trans World Radio je evanjelické, predpokladám že Rádio 7 sa toho drží. Takže prekryv bude podľa mňa minimálny, pretože ako som mal možnosť zažiť, katolíci s evanjelikmi sú u nás na nože viac než kresťania s ateistami.
Aky je vztah medzi radiom Lumen a Radiom 7? A propos, nebudu si navzajom liezt do kapusty? Ja by som tipoval, ze vzhladom k tomu, ze okruh ich posluchacov je limitovany, tak....budu
.Vysielač je umiestnený na 12posch.baráku pri hlavnom kruhovom objazde na sever od Nitry.Na vedlajšom baráku má vysielač Wow na 93,6.Môžte testovať.Vertikálny dvojitý dipól smerovaný na východ a moduláciu beru že vraj cez net.
Hneď po revolúcii v roku 1990 vznikla v Bratislave spoločnosť Trans World Radio – Slovakia a priamo nadviazala na dlhoročnú tradíciu kresťanského vysielania TWR z Monte Carla, ktoré bolo počúvané v Česko-Slovensku za totality už od roku 1970.
V roku 2006 začala spoločnosť TWR – Slovakia (teraz TWR media) vysielať spolu s TWR – Czech (teraz Trans World Radio) pod hlavičkou Rádio 7 na satelite ASTRA3A a cez internet. Od roku 2009 je v prevádzke prvý VKV vysielač v Banskej Bystrici, ale skutočným prelomom v koncepcii Rádia 7 je rok 2012, keď začali vysielať nové vysielače Radia 7 v pásme VKV v Novom Meste nad Váhom a Bratislave. V roku 2016 sme začali vysielať taktiež v Rožňave a v roku 2017 v Bratislave – Dubravke, Žiline a Košiciach. V roku 2019 nám bola pridelená ďalšia frekvencia v Nitre.
10:00 spoločné bohoslužby s Dannym Jonesom, Petrom Čuříkom a ďalšími. Vrámci tohto času sa môžete pridať aj k spoločným modlitbám za Slovensko.
18:00 Hlas pre Slovensko: veľkonočný špeciál: Ivan Zuštiak.
19:40 modlitby za aktuálnu situáciu.
20:00 Shabat klub: sviatok Pesach.
101,0 vs. 107,7 MHz..RDS PS na 101,0 je "RADIO7__" a na 107,7 "_RADIO7_".
Predtym mali cervene logo so sedmickou a mas pravdu ze tych informacii by mohlo byt viac
aj ano, udrelo mi to do oči, pri scrolovani radii na tejto stranke, ale nejak som sa s tým nezaoberal, nebol som si istý či je naozaj nove, ale som si ho len nevšimol a poriadne nezapamätal. Diki, škoda že tu vychadza dosť malo člankov, ohľadom radii a aj keď nejaky članok vyjde, tak je už oneskorený
Viac tu: https://funkyimg.com/i/2Zwe3.jpg
Ak funguje spravne AF,tak nieje co riesit.
Napr. na 107,4 MHz je PS Radio7___
Iný program v rovnakej sieti sa vysiela len vtedy ak vypadne trasa, napr. na vysielačoch Rádia Expres ak vypadne trasa nabehne automat a z počítača na vysielači idú rôzne piesne, až kým nenabehne trasa - normálne vysielanie zo štúdia z BA.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň