Diskusia k téme Rádio 7
Súhlasím s tinum, že je to výborné rádio, len nie je tam, kde chcete, taký Východ.
Východ nebude mať Sedmičku? Najlepšie rádio na Slovensku.
Z celého srdca by som si priala, aby sa rozšírilo rádio 7. Sledujem jeho boj a tak by som si priala vidieť víťazstvo, lebo rádio 7- rádio pre život mi v tom mojom živote tak veľmi pomohlo, že pre mňa nie je iba rádiom, ale priateľom.
Teraz som pred chvíľou skusal Radio 7 a stereo funguje na frekvencii 103.6 BA:-)
Dnes som si všimol, že Rádio 7 v BB vysiela v MONO..neviem ako je to na ostatných frekvenciách Rádia 7, predtým tam bolo STEREO na 107.7 MHz..inde mám všade ST, akurát u Rádia 7 nie je.
Na 107.7 síce nosná s RDS je, ale na tejto BB frekvencii je momentálne len ticho.
V Ruzinove kvalitny signal na 103,6 MHz.
Konecne,uz vysiela.U mna v Kvetoslavove(Samorin)aj s RDS:-)Parada
Diky za namet na stranku "radiomap",uz davno som hladal stranku kde su vsetky zahranicne radia vo velkomestach
http://radiomap.eu/sk/bratislava
Podľa toho už áno.
na ich webe nie je o tom ziadna zmienka. Vedia vobec sami ,ze tam uz vysielaju. Mala by to byt sprava na titulke vlastneho webu.
Hra to uz od soboty 7. 1....
107.4 Mhz Nove Mesto nad Vahom uz hra a nikde o tom ani zmienka!
Aha... ja som o tomtom ani nevedel, ze existuje nejake TWR som pozrel tu stranku a tak... hmm ale fakt nebudu mat stym problem tak ako RTI??
No ale vzhladom k zakonom by nmali vysielat v cestine nie?:) RTI s tym malo problem ze neslo v statnom jazyku.
Radio 7 je vlastne TWR (Trans World Radio). Kuk napr. na http://sk.radiotv.cz/radio-clanky/1296/slovenske-t…
Citujem odtial:
Významný prielom nastal v roku 2005, kedy česká a slovenská redakcia spolu vytvorili projekt satelitného Rádia 7. Na programe stanice, ktorá vysiela 24 hodín denne na internete a nekódovane aj v satelitnom balíku Sky Link, sa podieľajú obe redakcie približne polovičnou mierou.
Hmm na stranke radia7 je v sekcii kontakty: napisane, ze vysielaju z Bratislavy a na jednej stranke ** ******* je napisane, ze sa zaraduje ako druhe krestanske radio vysielacie zo Slovenska na Slovensku... co je pohoda... ale nejako nemozem prist na jednu vec. Preco to radio vysiela v cestine?: akoze mne to na tom nic nevadi som rad, ze sa nieco ako format cestina vracia na Slovensku ale len toto nechapem preco ma vysielane takmer cele v cestine... keby vedel niekto preco tak sup sem... diky za info :o)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň