Diskusia k téme Páčia sa vám nové logá RTVS?
Tak narýchlo som to zavesil sem, neviem kde by sa to viac hodilo, nechcel som zakladať nové vlákno kvôli tomu.
Nejako som nenašiel spojitosť s Tvojim príspevkom s logami RTVS. Ak som niečo prehliadol, tak skús to uviesť na pravú mieru, ako to súvisí s logami RTVS?
Áno, to viem. http://www.youtube.com/watch?v=ILUhSdty_Qs
Zas napr. pred niekoľkými rokmi hlavné večerné správy (Tények) na komerčnej maďarskej TV2 museli byť ukončené o 18 minút skôr, pretože mali problém so spustením reportáží.
Také veci sa stávajú aj v technicky lepšie vybavenej ČT. Asi pred rokom im počas Událostí spadol server s reportážami a oni to museli zabaliť.
Vraj nové štúdio hlavný správ RTVS sú v "národných farbách" Ako nič proti, ale neviem, prečo majú tie mikrofóny ružové "rtvs?" Žeby gay televízia???
Podľa už zverejneného programu mala byť pôvodne zmena od 1.1.2013. Čudujem sa, že si to nikto z našich mediálnych serverov nevšimol, keď to viselo na internete už vyše týždňa.
Škoda, že to hneď nespravili celé (aj s Počasím a GBS).
Sry, nečítal som pozorne, je to tam spomenuté, takže áno.
http://ekonomika.sme.sk/c/6641687/spravodajstvo-rt… Ktovie, že či sa prepli už aj do formátu 16:9...nepozeral som dnes večer.
Bohvie, ako vyzeral ten rozhovor so Šümeghym (ktorého tam citujú) a hlavne ako novinári pochopili spojenie "zmena vizuálu".
Vsak to prizvukoval vo viacerych rozhovoroch po nastupe do funkcie, ze loga sa menit urcite nebudu. Maximalne tak vizual / grafika. Neviem, kde na to HN prisli...
Pre všetkých, ktorým dvojbodka nedá spávať: Mika chce pokračovať v "úspešnom" trende a zas vyhodiť prachy za zmenu loga.
Najlepsi nazov ked ze STV a SRo uz neexistuje ale je RTVS, tak by som dal nazov TV: SK1 "Jednotka", SK2 "Dvojka", Rozhlas: SK1- Slovnensko, SK2 - Regina, SK3 - Devin, SK4 _FM, SK5 RSI, SK6 - Patria, atd. Dobre nie?
Tie pôvodné boli lepšie, hlavne čo sa týka Slovenskej televízie
Ja by som to pomenoval RADIO 1,2,3,4,5.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň