Diskusia k téme Páčia sa vám nové logá RTVS?
"Do RDS asi napíšu že _SLOVENSKO_"
Program Service je obmedzený na 8 znakov. Takže maximálne "SLOVENSK".
"ale do názvu stanice tazko povedat."
Napadá ma "Jednotka" a "Dvojka", tak ako to je v TV programe.
Plus zacali konecne vysielat niektore relacie v HD:-)
Mne sa nahodou pacia.Teraz aj grafika vyzera a posobi podstatne profesionalnejsie a lepsie ako predtym.Takisto aj znelky.Je to posun k lepsiemu,jednoznacne:-)
Ak je tá suma pravdivá, pani riadieľka to mohla hodiť rovno do koša-splnilo by to rovnaký účel. Takto to vyzerá ak beztrestne môže rozhadzovať finančné prostriedky.
Do RDS asi napíšu že _SLOVENSKO_ ale do názvu stanice tazko povedat. Tieto loga su iba dalsia blbost ktoru vymyslelo RTVS.
Mnoho ľudí nechápe čo to znamená. Na nete sa dajú dohľadať informácie - podľa RTVS tá dvojbodka symbolizuje "s". Ale ktorého normálneho človeka to napadne, pokiaľ mu to niekto neprezradí???
Celá tá myšlienka s dvomi bodkami je úplne uletená. To radšej mali nechať pôvodné logá STV a SRo, boli dobré. A neboli ani tak staré: STV 2004, SRo 2007 - za toto rozhlas zaplatil tuším milión korún. ČT používala do 1.9.2007 logo ešte z čias ČST a uvažuje sa o návrate k nemu.
Zodpovední z RTVS povedali že označenie STV a SRo sa prestane používať. Čo potom napíšu do RDS a názvu stanice v DVB-T/S? Dvojbodkajedna, Dvojbodkadva?
Mne teda vôbec nie, sú to najhoršie logá RTVS aké tu kedy boli, hlavne STV1 a STV2, tá dvojbodka a za tým 1 alebo 2. Logá SRo som ešte ako tak prežil, ale tie predtým boli omnoho lepšia. A zaujímalo by ma, čo znamená tá dvojbodka.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň