Diskusia k téme Rádio Šport
To, že ti v aute rádio hrá ešte neznamená, že hrá aj bežnému poslucháčovi v budove. Mne pred domom ide stereo s RDS Kronehit zo Semeringu, no nikdy nebudem tvrdiť, že pokrýva stredné Slovensko. Podobne v aute pri ZA chytám mestské vysielače z Ostravy, Třinca, komplet Praděd a Radhošť, no v dome bez antény bez šance. Expres to má vyriešené efektívne a v obývaných oblastiach má väčšinou dobrý signál. Ktovie, ako to všetko je, keďže sa tu objavili pochybnosti... Veľa o tom rádiu naozaj nepočuť...
dobre pokrýva 98.7ka, taktiež Detvu a Žiar..
Mali by sa usilovať o pokrytie všetkých centier športu - okrem BA aj futbalové a hokejové mestá TT, TN, DCA, MT, ZV, RK... Dobré zázemie má šport aj v SI, BJ, NZ, KN, LM, SN... dalo by sa napísať mnoho lokalít, no koordinácia v Športe zamrzla :(
určite mali signálom pokryť hlavné mesto Slovenska (Bratislavu).
Úplne v pohode - mal som na mysli plejádu jednotiek... Ale určite by sa našlo viac adeptov na takúto nálepku.
ze pracky - lezu mi na nervy taketo prazdne kecy ... zeby si menoval konkretne, tak na to si uz odvahu nenabral :(
Ale ten mestský mrkotáčik ledva pokryje mesto s blízkym okolím... Od Vrútok má navyše celkom dobrý signál aj _FM z Kráľovej na 104,3 MHz, tak v okolí MT je skôr výnimkou naladiť Šport. Je to škoda, takéto tematické rádia by sa mali rozširovať, nie rôzne samohrajky a práčky špekulantov, ktoré viac nejdú, ako idú a ich počúvanosť dosahuje niekoľko sto osôb :(
Asi ano :) ale su mesta priamo pokryte signalom a nemaju reklamu, hoci MT firmy maju :) Ked sme uz pri tom, v MT by sa sikol nejaky mestsky vysielac, vela ludi migruje medzi MT a ZA.
oni to berú tak, že žilinský vysielač je blízko a okrem toho idú na nete...
Musim pochvalit obchodneho zastupcu radia Sport pre region severneho Slovenska. Vediet predat tolko reklam firmam v Martine a nemat tam pokrytie :D klobuk dolu - a to hovorim bez ironie, myslim to vazne! ;) Naozaj si vsimnite, kolko martinskych firiem ma reklamu vo vysielani... pre mna dost velke prekvapenie.
Rádio Šport je športové rádio, tak v PTY by mohli mať "SPORT"..aktuálne sa používa "POP M".
Presnejsie - modulacia a RDS idu, tiez stereo signal, akurat je tam ticho.
Táto frekvencia má momentálne výpadok.
som sa dozvedel, že na jeseň nebudú mať nič v jesennom licenčnom výberovom konaní.
Keď som bol naposledy 18. mája v Žiline, tak som si to všimol..na 104.2-ke nešlo rádio Šport.
čau palí no je off vysielač v Žiline som išiel cez to mesto a šustilo pondelok a čom to neide a poprosiť opraviť,čau,dakujem
Ja bývam 5 km od Žiliny a tiež ho nemôžem chytiť. Keď som naposledy býval pár dní priamo v ZA(na Veľkú noc), tak mi hralo na obyčajnej empétrojke dobre.
Hrá vám toto rádio zo Žiliny? U mňa išlo aj s RDS a posledné týždne ho vôbec nemôžem ani zachytiť.
Vysielanie obnovili niekedy vo večerných hodinách.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň