Diskusia k téme Rádio Šport
Ale počasie im už vcelku aj žičí, snáď to bude do konca apríla spustené, vidím, že nie som sám nedočkavý. :-))
dako nic sa nedeje 98,7 banska bystrica stale mlci.vie niekto kedy ju zapnu.napisane je ze april a je polovica aprila prec ani na facebooku nic nieje.
Dobrý deň,
žiaľ, počasie nám neprialo, aby sme to v tomto termíne stihli. Chladné a vlhké počasie sťažuje montáž antény, trasy a zvlášť sú na to citlivé spoje konektorov. Plán spustenia bol na apríl za predpokladu, že na zime nebude nič výnimočné. Ak bude spustenie reálne, budeme o tom určite informovať.
S pozdravom
Martin Pirožinský
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Veruže áno, stále je tam šum..čoskoro aj PLUS FM asi spustia.
PS: Že budúci (tento) týždeň..to bolo z mojej hlavy. :-) Inak bude aj na ich webe info, treba to sledovať. -.-
no ako stale je len sum. kedy to spustia ,vraveli ze tento tyzden mozno.chceme radi soport v bystrici
dobrý deň,
fyzicky ju už máme, len potrebujeme ísť vyladiť, čakali sme na koniec zimy, čoskoro to príde! :)
pekný deň
peter zagiba, rádio šport
Šport by mal ísť z Laskomera, príjem by mal byť lepší ako v prípade HIT FM..sám uvidíš ako to nakoniec bude.
hit fm chytim ale dost zle ale best fm celkom dobre od coho to potom zavisi.
A HIT FM na 91.3 MHz tam chytíš ? Ak hej, tak by si mal chytať aj Šport na 98.7 MHz. ;-)
bude sa dat chytit aj vo zvolene.ci ani nie
Mali by to spustiť už tento mesiac, zatiaľ je tam šum. Už sa neviem dočkať. :-)
Keď na Juh tak asi 98.7 ŠPORT pôjde na Horné Pršany odkiaľ tu ide RADIO ONE.
Dobrý deň,
spustenie vysielania v BB je naplánované na apríl 2013. Táto frekvencia sa bude ešte upravovať, pretože teraz má neefektívne parametre - v smere na BB len 125 W a je ju potrebné presunúť na juh aby plným výkonom 500 W žiarila na mesto. Ak by sme ju najprv dokončili, tak by sa dostala do konania až na jar 2013 a spustili by sme ju až v lete. Takto sme získali pár mesiacov.
S pozdravom
Martin Pirožinský
technicko-výrobný riaditeľ, konateľ
Rádio Šport
Určite sa dá - na satelite Thor 11919 - V - 28000 - 7/8
na FM nie, najbližší vysielač zo Žiliny nehrá ani u mňa
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň