Diskusia k téme Rádio Plus FM
Ja si myslim ze to nejaky čas trvá vybavenie celého rádiového štúdia
a ktomu planuju aj regionalné štúdia. v prešove, nitre, rožnave a banskej bystrici.
neskončí to náhodou tak, že na pridelených frekvenciách rádia Plus bude nakoniec vysielať rádio Elán alebo radio Rebeca?
To neviem, mne by to vysielani znelo dost debilne a predpokladam, ze asi ziaden sukromnik by takehoto gulasu nesiel. Inak madarske a ukrajinske radia musia mat zo slovenskych medialnych zakonov ohromnu radost :)
ano, SK/HU som myslel slovenska sprava prelozena hned do madarskeho jazyka, ale pre RR su aj ine zaujimave stare a nove moznosti k dosiahnutiu pokrytia
Spravy v madarcine slovensky zakon zakazuje. Ked Funko dostalo pokutu za reklamu odvysielanu v madarcine, tak spravy ci nedajboze nejaky program v inom nez slovenskom jazyku tiez neprejde. Teda presiel by keby kazda veta bola hned prelozena do slovenciny...
btw. RR na tychto frekvenciach by bol zmysluplnejsi projekt :)
projekt to nie je zly, napriklad v anglicku takto funguju radia, len na to treba cloveka co presne vie co chce a nie len nieco co mozno niekde od niekoho odkukal a hlavne treba to pripravit pre slovakov, mozno na juhu spravodajstvo aj SK/HU,... neviem preco, ale mam pocit, ze po frekvenciach ak to nespustia skoci rockova republica
ze to vobec nespustia ,zase jeden hura projekt.
99.40 MHz stále šum, ani provizórnu web stránku zatiaľ nemajú, nie sú ešte ani na Fejsbuku..som zvedavý, že kedy to spustia, ale asi to stihnú ešte do leta.
Ak to do 5.6.2013 nespustia,malo by sa stať to,že zanikne licencia projektu a tým pádom stratia všetky frekvencie,alebo sa mýlim?
tak sa zda, ze do cca mesiaca by malo nabehnut vysielanie, inak by mohlo dojst k strate frekvencii (min. jednej) ak rada bude postupovat tak ako ma.
vie niekto viac, kedy to nabehne?
majiteľ: LOUD s.r.o.
licencia: R/118, od 05.06.2012 do 05.06.2020
Ako tak ide akurát Radio plus Slask(Zabrze) na 96,2 Mhz údajne vertikálne,u mňa to ide lepšie v horizontále.
Avizovali, že tento mesiac by to už mohli spustiť.
http://www.plusfm.sk/ Táto doména je už dlhšie registrovaná.
Tuším, že to chcú naraz spustiť najskôr niekedy v marci budúceho roka.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň