Diskusia k téme Babka z Trnavy v Lovin´ Fun
hej ja radio necuvam ..na akom radiu xodi ten lovin fun?? prosim odpoved na mail
3rror.svk@gmail.com
Už som sa zľakol, že Johnny Mečoch :)))
keby si si lepsie kukol tuto diskusku (moj prispevok v tejto teme pridany 09.02.2006 20:28) tak poxopis
vcul pocuvam prvykrat LF s dzonym a musim uznat, ze to nie je vobec zle. celkom tam pasuje.
Neviete mi niekto povedat, kde zmizla Katika? Viem, ze uz nerobi LF, ale ona uz definitivne zmizla z Funka. Neviete kam sla? Co je s nou? Vyhodili ju?
dlho nas nebola kuknut :))) ako sa mas cuco? :))
na margo dzonyho. je dolezite aby sa zabehal a relaciu robil od srdca co si LF rozhodne vyzaduje. v tej chvili si ho moze posluchac oblubit. vtedy zabudne, ze dzony je vlastne janko dubnicka co robil cestoviny. vtedy to uz bude dzony co robi LF ;-) takze drzim palce ;-)
presne tak. este raz sorry, ze som neumyselne na teba vyletel, ale ked si asi 25 minut hore, este kapku blbo rozmyslas :D
V pohode ... ale ten miso by sa mohol trochu krotit ... ved nesympatie sa daju aj inak vyjadrit ako nadavanim.
ty nie. este raz sorry. ta bola v diskuske o adele. a dotycny mal nick miso :)
Toto mi musis vysvetlit. Ja som tu nepovedal ziadnu nadavku.
andy sorry!!! ale niekde som zaregistroval nadavku :D
vidim, ze tvoj intelekt je na bode mrazu :D sak pockaj, mozno sa uz coskoro ohreje aj vonku a budes vediet viac rozmyslat ;-)
Na tomto fore sa vselico dozvies (je to tu taky maly bulvarik :)) a myslim ze dzony je celkom do pohody ... nema rusivy efekt a to je hlavne.
sak ja mu davam sancu :D ale mna ste nevolali :D
jaaaaj xlapci, ale co fsetko sa tu clovek nedozvie... ze mam novu VL?:-) pekne ste to tu rozbehli! a dzonymu dajte pls sancu, potrebujeme do LF posilu - ja mam tento program velmi rada, ale neda sa to robit kazdy vecer 5 dni v tyzdni, takto mame fsetci viac casu na oddych:-)
prepac, ak sa ta to nejako dotklo, ale myslel som to cisto zo srandy, a aj preto som pouzil dany tvar..., ale ked ti to prekaza necham to tak...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň