Diskusia k téme Babka z Trnavy v Lovin´ Fun
nezobrala:-) aj tak sa len potreboval vytiahnut pred partiou,predpokladam....
To s tebou súhlasím len dúfam , že to babka nezobrala osobne !!! Však dnes uvidíme
a hlavne si nic nerob z takych zakomplexovanych idiotov....
napr. ten vcerajsi jozo....
ked chces tak ti este nieco vymyslim:-))))
ale ty si dost napadita,vidiet podla uputaviek,su super:-))) aspon dufam,ze su z tvojej hlavy:-)
Tak o tom niet pochyb:-)))
tak skus napr.: budte napaditi,osviette si hlavicky a napiste nieco fun:-)))
skusim to "budte kreativni" inak naformulovat, ale fuckt sa lepsie citaju zabavne odkazovacky, ako dookola tie iste, co su napisane ako podla sablony copy and paste...:-)
moji mili je super fraza:-))))))))))))))))))))
anonym skor myslel "budte kreativni"
Inac cuco vsak ta tvoja fraza "moji mili" je nahodou dobra :-))) Myslim si , ze sama dobre vies ako mas moderovat a je to skvele :-)))
to pre andy patrilo anonymovi, sorrka, dnes rano este nefungujem...
inac, len som priaznivcom babky z tt chcela povedat, ze vas vsetkych pozdravuje a dokonca si nechala vysvetlit, co je to forum na webe, kde sa o nej hovori a je velmi prekvapena, ze sa o nej pise aj na internete:-)
dakujem za upozornenie, na frazu "moji mili" si budem davat pozor, ale poziadavka, aby boli posluchaci kreativni, ostava - tych mucinkov a srdiecok byva niekedy naozaj vela:-)
hmmm a tebe kto vyhovuje pán "moderátor" !! áááááááááááá samozrejme moderátori Expresu
Cuco najlepsia? Sedis si na usiach? Mili moji budte kreativni a 100x za vecer opakovanie tejto formulacie to je same o sebe ohromna kreativita...
Počúvajte Lovin´ Fun :-))))))))))))))))))
Babka je stále skvelá
Ps: Cuco je aj tak najlepšia ( Jeremy tiež ) :-)
Včera som počúval v práci Lovin´ Fun.keďže tam b1 nechytím,ani náhodou,nezhrešil som a ani nebanujem.Babka ste super,krásne ste to vysvetlili tomu Peťovi....
Ja tiez pocuvam B1, ale obcas si preladim iba na Lovin Fun. Babka je jednoducho svetova! Suhlasim s Lubom - mat taku babku.....
Vnucata, vazte si ju!
Ja som tiež skalný b1,ale musím aj ja popočúvať tú babku z TT.A čo takto ju prelanáriť do b1???? :-)
Ahojte uz som spomianala, ze som skalny posluchac b1, no vcera som "zahla" a pocuvala lovin fun, je to fajn relacia a babka z trnavy je velmi zlata :o)), takze budem takto "zahybat" castejsie :o))
ja zase pocuvam b1 radio, ale tiez si to dnes nenecham ujst :o)), je dobre ze vznikla takato tema :o), sama som zvedava na babku z tt :o))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň