Diskusia k téme Šláger Rádio
Asi našli sponzora otázne je na ako dlho. Ja však dúfam, že čo najlhšie
Myslím si že isto dlho nebudú vysielať to len taraz neviem načo to spustili keď aj tak nato nemajú možno bude hrať chvíľu ale asi len do augusta a konec
Ktore vsetky frekvencie su pustene? V TN prave pocuvam plnohodnotne na 92,8 MHz a zachytil som aj 88,5 a 89,8 s plnym vykonom
Uz to frciiii ale... Bud je sponzor alebo bude zmena??? Slager sice pocuvali ludia ale co ked ho nik nechcel podporit. Co je zadarmo tak sa z toho tesime ako tie SK vlaky.
Pár pesničiek s výpadkami a už beží naplno.
Sú to iba špekulácie, aby im neodobrali frekvencie, ked teraz obnovia vysielanie na pár dní tak prerušia 30,dnovu lehotu, na odobratie licencie a frekvencii a BN aj tak nepustia sa vyhýbajú na pokazený vysielač
Skutočne aj v Dubnici a TN beži na nosnej 1 kHz. Presun antény na Oboru je pre Šláger čistý sen. Prenájom miesta na jediný dipól pre stožiar od Towercomu, Express Netu, či súkromnému stožiaru vychádza min. na 6000€/mes a viac, to si môže dovoliť rádio s min. počúvateľnosťou pol % snáď :-))
Robite tu nádeje ale ja si myslím že v éteri FM už došlágrovali...
Je to len špekulácia, ale mohli by požiadať RVR a prekoordinovať jeden z ich vysielačov na Oboru, aj keby to bolo len 500w, ale odtiaľ by pokryli viac, celé Považie. Neviem, čo to všetko obnáša, ale nie je to asi také jednoduché a asi sa zato aj platí.
Vysielanie Šláger rádia sa po 20-dňovej odmlke opäť spúšťa, momentálne prebiehajú testy k jeho plnému obnoveniu. Vysielač, z ktorého počúvam vysielanie - Považská Bystrica, Hotel Manín - 104,40 MHz.
Milan, Bytča.
majú dva US LVE Stream a SK Rebroadcast aj to tam vypisuje:
http://85.248.137.84:8000/slager ten je pre SK
http://50.7.76.254:9790/slager ten je pre US
Jozef ma pravdu treba sa spojiť a pomôcť radiu aby sa mohlo vrátiť na FM ,len este by bolo dobré keby Májový niekto pomohol s fungovaním radia niekto kto tomu rozumie ,niekto z jeho bývalých kolegov z D.C.A radia
Dobrý den, Rádio Šláger je supr i když ho posloucháme doma pouze přes internet. Já s rodinkou jezdíme často do Trenčína a okolí. Potěšilo mě když jsme prošli hranice a najednou se dalo rádio poslouchat v autě přes FM neboť po Čechách ho posloucháme z mobilu přes bluetooth v autě. Vždy mě fascinovalo rádio ale když jsem zjistil co to stojí měsíčně + koupě technologií a každé čtyři roky měnit vysílače tak za rádiem musí stát buď velká firma nebo člověk co neví co s penězi. Když jsem přepočítal náklady na jeden vysílač Šláger je má šest což představuje roční částku skoro sedmdesát tisíc euro a obnova vysílačů jednou za čtyři roky dvacet tisíc euro tak na rádio třeba velký balík peněz. Majitele neznám ale vím, že licence je na fyzickou osobu což je v dnešní době pokud nemá miliony na účtu nebo dobrého mecenáše nemožné financovat. Reklamní trh je také v Česku na špatné úrovni ale takové rádio by mělo mít šanci vysílat dále přes FM protože hlavne starší lidé nemají přístup k internetu. I tak teď když poslouchám Šlágr má lepší zvuk než před vypnutím FM.
Ludia spojme sily a pomozme radiu,ktore je naozaj super.Dakujem
Nejde ani Trencin ani BN oba vysielače sú hluche
Vysielač Šláger rádia v Považskej Bystrici na Hoteli Manín normálne ide, stereo a RDS idú, avšak na frekvencii je šírené akurát tak ticho.
dobré ráno, dobrý deň, hoj Peťo ide všetkych peť vysielačov, už spustili aj ten v Prešove na 107,8 skús a napiš. Končiť nebude,vysielať aj v DVB-T má,zle napísali to skús a napíš hned,ahoj,dovi
dobru noc,ráno,ahojte idú 4 vysielače šlager Rádio alebo nie chodte vyskúšať kto býva na hornom pováži,lebo ma končiť na FM pásmo,na i nternete ostava,ahojte,dovi
Mohol by to Majo niekomu dať kto by to radio postavil na nohy,je smutné že nezáujem firiem a podnikateľov v regióne nechcú pomôcť radiu
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň