Diskusia k téme Šláger Rádio
Je to super rádio ak si chcete oddýchnúť od komercie. Chýba mi však nejaký playlist skladieb alebo aspoň nejaká lahká web stránka s informáciami. Viem, že to ma Majo ťažké a držím mu palce rovnako ako všetci tu. Ale kontakt s poslucháčmi by mohol byť lepší
nebud ironicky... veď iba vdaka nemu je na Slovensku slager radio, ktore hra repete, dychovky a ludovkove odrhovaky... rádia, ktore hraju aj tento zaner venuju vo vysielani tomu max 2-4 hodiny. Zabudli ste na DCA radio, ktore to zacalo robit v tomto kraji ako prve a ostalo to v regione. Trenciansky kraj ma najvacsie zastupenie dychoviek a ludoviek nie folkloru aby som niekoho neurazil. Ani RTVS neurobilo kanál "REGINA" je prd ale mohla by to hrat nonstop.
Ci tak alebo onak slager zatial frci v autobusoch, obchodoch, vo vyrobach, v skladoch a hlavne tam, kde chcu mat dobru naladu a pokoj od Angl. spievanych skladieb.
Milan z PB Máte pravdu Majo aj napriek chorobe robí to čo by nemusel
je to jedno z mála rádií, ktoré pravidelne robí pre poslucháčov stretnutia v mestách a obciach, kde vysielajú. WOW to skúšalo v BN a dopadlo to hrozne a určite v strate. V nedeľu bol Šláger v Podmaníne a bolo tam perfektne. Super zvuk, interpreti a aj Marián tam bol za mix pultom. Bol som za ním a tá choroba je na ňom vidieť. Už teraz sa teším na nedeľnú Opatovú a o dva týždne na Ladce. Ja podporujem a počúvam Šláger cez net lebo jazdím dosť často po Slovensku a vyhovuje mi muzika a playlist. Netreba nič meniť možno by sa mohli viac do toho zapojiť väčšie firmy a tak podporiť Šláger rádio.
PS obdivujem, že pre nás poslucháčov robí to čo robí a nemusel by.
a prd viete - svetový argument....
To, že tu ľudia nevedia o zdravotných problémoch prevádzkovateľa (je mi ho úprimne ľúto) neznamená, že diskutujúci prd vedia. Oni tu len opísali stav vysielania rádia... O tom (o rádiách) totiž táto stránka je.
... tak keď je ten majiteľ zle na tom ako tu píšeš, mal by to predať, aby to nebolo amatérske rádio. Myšlienka na "šláger rádio" je skvelá, ale chcelo by to ľudí, čo to vedia robiť a hlavne dali by tomu riadne tempo úspešného rádia. Alebo nech to vypne a na ich frekvenciách vznikne podobné zamerané rádio, ktoré bude mať sviežosť, dynamiku ako aj chuť. Nie to trápenie sa, čo tam teraz hrá ....
Chlapci riešite tu veci a prd viete.
Majo behá po onkológii neviem či už aj nechodí na hemodialýzu, Je len na ňom, kedy to dá OFF. Pred rokom ho choroba skoro zoťala a od februára sa to zas zhoršilo a začali mu opäť vynechávať orgány čo viem od jeho príbuzných. Čo po nejakej frekvencii veď o nej písal na fcb, že ak nebudú financie na zakúpenie nového zariadenia tak vráti frekvenciu a teraz to bude asi celé. Zdravie a rodina sú na prvom mieste čo po nejakom rádiu veď boli sú a budú...
Kde sa nachádza netuším ale určite už neni na hrade avšak podarilo sa mi ho zachytiť na jednom kopci pri NVNM. Rovnako pod hradom signál nie je
Uz rok je hluchý ten vysielač,že majú pokazený vysielač je len výhovorka,nemajú financie na prevádzku chapem ze prevádzkovať radio neni sranda,vsetko niečo stojí,asi na to jednoducho nemajú,alebo im ešte v ba neschválili povolenie na premiestnenie vysielaca,škoda že tmajitel sa nesnaží hľadať riešenie ako urobiť ľuďom radosť aby mali čo počúvať ,na čo sú im v TN dva vysielace
Viete niekto kde je ten vysielač? ale bo vysiela vôbec ? Lebo ja keď som bol pri južanke tam som nič nezachytil zachytil som 92,8 čo je teda tiež totalne na ho*no!! Keď je ticho tak nič ale keď začne hrať tak začne to šumeť do ritmu a vysielač má biť kdesi pri laugariciu a od južanky ku laugaríciu to není ďaleko ach nech ide celý Šláger doriti pokiaľ si nedajú Doporiadku vysielače
Neviem, kde ju majú, ale raz, keď som prechádzal Trenčínom, tak hrala na Hasičskej ulici aj s RDS, a keď som prechádzal autobusovou stanicou, už tam bol šum.
Asi odvtedy ako dočasne prerušili vysielanie, t. j. od 02. 05. 2015.
Hovorilo sa, že ten Bánovecký vysielač mal ísť na komín.
Presne WOW nemá nič spoločné z rádiom Šláger Šláger má úplne iný žáner nechápem prečo pletiete WOW zo šlágrom WOW počúvajú mladý od 15 rokov atď ja som písal na Šláger a napísali že vysielač majú pokazený že im tam zhorel niaky koncový stupeňa čakajú na opravu jako neviem moc sa mi tomu veriť nechce lebo to už my napísali dávno ale isto to mení nič spoločné s WOW lebo WOW hrá modernú hudbu a cez ten víkend tam je živijó a to moc starých ľudí nenaladí lebo starý ľudia niako neladia a ani nevedia ladiť nebudú každý víkend ladiť
Co tu pises za nezmysli,ved Slager ma uplne inu posluchacsku cielovku,ako WOW.
V BN slager už asi nepôjde konkurencia ich porazila a to že majú pokazený vysielač je len výhovorka podľa mňa.v BN vysiela wow a slager nemá na to aby súperil o poslucháča v BN,ale aspon pre dôchodcov by to mohli spustiť.
Dobrý večer ja by som vás chcel poprosiť o info, budete alebo kedy budeme môcť počúvať VAŠE RÁDIO AJ V BBÁNONOVCIACH NAD BEBRAVOU. ĎAKUJEM ZA ODPOVEĎ VÁŠ POSLUCHÁČ.
CT (88.3 MHz) sa tam vysiela, ja som sa splietol. To je aktívne napr. aj na 93.3 MHz TN (Lumen).
Tu vysiela Rádio Šláger v režime MONO a asi ani CT-ko nie je vysielané.
mam odpoveď na vaše otázky že prečo nejde 96,9 v BN ? lebo im zhorel koncový stupeň a teraz je vysielač v servise a čakajú na opravu
KEDY konečne aj v BN Pojde naladiť šláger
Takže je možné, že vysielač sa už nenachádza na hrade? Pred znovuspustením niekto písal, že sa budú meniť niektoré kóty ale nebolo to potvrdené. Nie je podľa mňa možné, aby som pod hradom nič nechytil, ak by tam ten vysielač bol
Skoro ráno som prechádzal cez Opatovú n/V čast TN aj tam mi hrala 89,8MHz ide to slabšie ale hra to. 92,80MHz ide dobre už pri Piešťanoch, Vrbovom cez Čachtice do NMnV až po Ilavu dokonca vo Sverepci na diaľnici v tom stúpajúcom kopci ju ešte rádio naladí.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň