Diskusia k téme Ktoré rádio hrá najlepšie pesničky?
Ja v praci počuvam česke radio ŠUMAVA - pesnicky hra fakt vynikajuce aj starsie česke a slovenske, žiadne rotacie, podla mna nema chybu.A zo slovenskych asi radio VIVA. Ale musim podotknut že česke radia su oveľa lepšie...
mno.......podla mna je cez den najlepsie radio KISS............al. moze byt aj FUN a EXPRESS.............a po weceroch FM
No, tak práve s kolegyňou dostávame alergickú reakciu na peničky z rádia expres!!!!! Je to hrozné, keď celé dni počúvame2X za hodinu " keď to nejdééééé, tak to nejdéééééé, alebo " ochutnám ťa celého..." To už sa nič iné nedá vybrať?
Vivu, stare hity mi celkom sedia. Ved aj STV vsadila na stare nase...
Na slovenskych radiach mi vadi najma to a to uz len preto, ze vacsina SK radii hraje zhruba kolko, 30 skladieb? + -, ktore hra stale dokolecka, prosto novinky malokedy a to aj s takym oneskorenim, celkova ochota hrat nieco novsie a neprebadanejsie to u nas nehrozi.. takze uz len z toho dovodu si na pocuvanie vyberam najma nieco zo zahranicia a z tychto tu nasich "stanic" si vyberam len to co chcem - moj nazor
ked som v BA,tak pocuvam Sity a ked mimo nej,tak radio FM
Najlepšie hrá rádio Smolenice www.smolenice.estranky.cz
hmm.. dobra otzaka, ale ja vam poviem takto.. radio MAX mozno nehra tie najlepsie songy, ale hra zas kapely, ktore nie su az tak zname a posluchac by ich inak nepoznal!!! A to ze nie su zname, neznamena ze su zle, prave naopak hraju super hudbu. Vdaka tomuto radiu som spoznal kapely ako LOS DEBILOS LOBOGOS DIABLOS, Abusus a ine..
ty gay, ze teple melodie GRCKA
Rulez_FM
Svoj styl hudby si zo slovenskych radii najdem jedine v Radiu FM.
mne sa najviac pozdava viva. hra staru muziku, ktoru mozem kedykolvek. :-)
ale aj fmradio, viva a jemelodie sa daju trochu pocuvat
Dobrá hrá aj rádio SMOLENICE-www.smolenice.estranky.cz
www.radiocity.cz osmdesátka
Ale ešte by som privítal rádio cs hity 70-80s.
V minulosti to bolo Rádio Východ, čo hrávalo najlepšiu hudbu na Slovensku a hlavne bolo jej veľa nemali tie sprosté rotácie, jednu každu pesničku hrali raz denne a nikdy sa mi neopočúvalo a vždy mi malo čo ponúknuť,od hudby cez správy z môjho regiónu,pikošky,ankety až po rôzne kreatívne súťaže, to všetko bolo podávané s nevtieravým dojmom a maximálnou profesionalitou.Momentálne je mojim favoritom rádio FM, aj keď hrá iný štýl hudby je jediné rádio na Slovensku, ktoré je na vysokej úrovni, okrem hudby ponúka množstvo skvelých informácií o hudbe, ale aj o filme športe atď. ktoré nanájdem na žiadnom inom rádiu na Slovensku, všade inde sú tie isté komerčné bláboly, predstavovaniu hudobných noviniek sa venujú iba obmedzene a všade hrajú iba to isté.Keď som v ČR tam počúvam Frekvence 1,skvelá hudba, ale tiež pomerne veľa rotuje, moderátori su vtipní, kreatívni je to také živé rádio plné srandy,poslucháči s moderatormi vo vysielaní riešia pomerne chúlostivé životné situácie formou rôznych ankiet, s humorom a nadhľadom, rád počúvam najmä,Tajná láska,rande na Frekvenci1,Krasne ráno národe a Hlavne Jana Krausa.V súčasnosti uprednostňujem najmä rádio FM.
"Nebude preferovať jeden štýl hudby." - :D si ma pobavil.. naozaj... ako si na takuto SPROSTOST prisiel...
uplne suhlasim...
teraz uz ziadne nehra dobre...stale dokola ta ista komercia...akoby tych piesni bolo naozaj len 5...
Okey sa URČITE NEBUDE chcieť stať veľmi mladým rádiom. Nebude preferovať jeden štýl hudby. To si treba uvedomiť.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň