Diskusia k téme Ktoré rádio hrá najlepšie pesničky?
Jedno znacne ze RADIO HORNET naj naj najlepsie hra tu naj naj naj hudbu na SLOVENSKU. RADIO HORNET mega
Pre mna hra radio FM sucastne najlepsie pesnicky a vzapati hraju moje najhorsie pesnicky.. Je to paradox, ale je to pre mna tak. Paci sa mi tam elektronicka produkcia EBTG, Underwold atd. a nenavidim ked pustia nieco slovenske, alebo gitarove... Vtedy ich bohuzial musim prepnut...
Niet o com hovorit HORNET radio o ostatnych radiach mozem povedat ze bud ich vlastnia clenovia skupiny DESMOD alebo nase debilne hudobne vydavatelstva :-)
tak ja len chcem napisat,ze ten kto pusta hudbu na RTI je macher.jedine RTI radio
Súhlasím s PALOM. Akurát na FM-ku nemusím, keď hrajú večer HIP-HOP, ale inak je to super rádio!
Škoda, že GO DeeJay nie je celoploška.Hrajú najlepšie.
Ťažko povedať, ktoré rádio hrá najlepšie pesničky, pretože každému sa páči niečo iné, ale ja keď mám povedať za seba, tak jednoznačne rádio EXPRES !!!
rihanna umbrela _rihhana dažnik
vsetky hraju dobre, len dramaturgovia su ini
Dost hlupa otazka....ziadne...KED TO NEJDE TAK TO NEJDE...uz ste sa povracali?? ja uz davno
Ked niekto napise svoj nazor,musi byt z radia??? Ty nahodou nerobis "osvetlovaca" v radiu Devin.Ved ty si nikdy nemal naladene Hornet radio.Mimochodom odbocil si od temy.Najlepsie hra Radio FM.
najlepsie hra N-radio.
Najmä teraz.
Odobratie frekvencie im velmi pomohlo.
A hlavne nám.
Nech žije Fun radio a Šláger rádio.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň