Diskusia k téme Ktoré rádio hrá najlepšie pesničky?
najlepsie trance muzika je na polskom radiu ktore sa vola NEradio....a tak oplati popocuvat......cez winamp...<br />
Ludia poculi ste o radiu Sity? Ak nie, neviete, co je poriadna hudba. Vrelo odporúčam.Bozkávam :-)))))
Najlepšie hrá DCa aj ked už nehrá! Dobré radio to bolo
Teste sa fetaci, 90% vasich oblubenych stanic vam hra stale to iste, ste ako kravy v mastali, co im daju do valova tak to s radostou zozeru...
najlepsie hra FM od 9,00 do 15,00 pre fetakov.<br />
a od 15,00 hraju fetaci pre nás.<br />
cokolvek co nečakáte
GO DeeJay je cool.Hrajú veľmi aktuálne tanečné novinky a dokonca aj niečo pre tých skôr narodených.Veľmi dobré.
fm v židnom pripade nie naj hra duha a fajn radionajviac ticha 24h denne a ešte k tomu aj bez reklamy
najlepsie hra radio FM a to najma v case od 6:00-15:00 hod.
Keďže všetci na nás chŕlia stále to isté, jednoznačne Radio_FM!!!
naj pesnicky hralo dcačko žiadne radio sa dcačku nevyrpvna zdravim paťa kohoutka a peťa lišku,a aj zuzku komendovu ,nezabudnem na jednu party plus ked malo dcačko narodeniny zuzka sa pytala paťa ako to kohoutek a liška dokažu spolu moderovať bolo to naj radio v trenčianskom kraji mal som tu možnosť ist sa pozrieť do radia no zažitok z vysielania mam dodnes bolo to fantastycke kto by chcel dcačko späť do eteru hm
Mne najviac vyhovuje hudba radia Tour, hoci format zatial dost nejasny - medzi rockom a mackopsom
O Forte toho viem a vedel som aj vtedy dost si myslim, aj zo zakulisia, tiez aj o Naj, kedze som sa osobne poznal s vacsinou ludi, ktori tam robili, takze asi tak...
Pouzil som iba priklad, ze ako klesla kvalita rozhlasoveho trhu, ze dnes je vysielanie radii take, ako kedysi krachujucich...
tvoje oblubene Forte malo svoj osud specateny davno pred tym, ako spominas ty, zacali hravat samu hudbu. ludia v mojom okoli vedia, ze ked sa znovuzrodilo Forte v podobe Naj, uz vtedy som tipoval jeho zani do roka nanajvys dvoch. a nebol som tak daleko od pravdy....
co su to tie "najlepsie pesnicky"? naj v pop music? alebo v jazze? alebo v drum and basse? cela tema straca pointu pri definovani toho, co je naj hudba. drzte sa pri stavani vzdusnych zamkov...
Zaujimave, ze niekto to tu nazval, ze zamakali na sebe.. V com? Ze dnes hraju od 20 do 6 iba hudbu? Ja si pamatam, ked krachovalo take Forte, tak tiez zacali hravat samu hudbu... Kam sme sa to dostali, ked dnes ludia nazyvaju uspesnym nieco, co kedysi sa dialo pri krachu??? Fakt sila.. No co uz..
hmm. ak myslis. to, ze duha skoncila je fakt, o mrtvych len v dobrom, tak sa k tomu vyjadrovat nebudem, ale... nepovedala by som, ze sa vsetci orientuju na hitfm. mam pocit, ze ludia si ladia v nedelu skor betu alebo frontinus, hlavne kvoli jubilantom a inak skor ine radia ako hitfm. a to, ze na sebe zamakali, neviem posudit, mne sa zda, ze je to to iste ako pred rokom, dvoma iba ine hlasy a nie vzdy su lepsie ako predtym.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň