Diskusia k téme Ktoré rádio hrá najlepšie pesničky?
Pre mna najlepsie hra HIT FM lebo hraju najviac pesniciek z 90 rokov. ale niekedy pocuvam i VIVU do pohody hlavne vecer.
Mne najviac Viva a Expres a rakúskych Radií Antenne
B1 - pokiaľ vysielalo, to bolo bez konkurencie.Teraz možno Viva , tie ostatné sú o ničom z Expresom na čele.
aj napriek tomu, že nie som spokojný s poslednými zmenami v rádiu_FM - zavedenie programu Baláž-Hubinák naozaj nemusím, no stále hrá najlepšie rádio_FM. Tým, že nie som s týmto programom spokojný, možno je to aj spôsobené tým, že v minulosti som bol zvyknutý na hudbu, ktorá sa hrávala aj dopoludnia. Takáto hudba sa však hrá aj teraz a to v čase od 6:00-15:00. Hudbu v programe Baláž Hubinák neviem akosi stráviť, oveľa lepšie bolo, keď to program Popo_FM. Pokiaľ ide o popoludňajší program, výnimkou v hranosti v čase od 15:00-17:00 je program Lucia_FM, ktorý nahradil Stanku_FM. Tam už ide o hudbu, ktorá je pre mňa priateľná. A neviem prenachváliť sobotné a nedeľné rána, vtedy hrajú na FM super. Ako napr. Willy Mason, X Press2, Mario Biodni, All Saints, R.Murphy, Paolo Nutini, Sia, Nate James, Joss Stone, Groove Armada, Garbage, Gorilaz, Kelis, REM, U2, Macy Gray, MIA....a mnoho ďalších - dávam jednotku s hviezdičkou.
Alebo 40 minut najlepsieho ticha nonstop. ;) A ponukaju aj hodinu bez reklamy! :-D
Jednoznačne Fajn a Dúha. Hrajú 12 minut ticha za sebou.....Prípadne viac ticha viac Fajn :-)
najlepsiu hudbu hra radio Wow,a aj DCAčko hrlo vybornu muziku
hovorte si co chcete najlepsie je aj tak radio kiss nie ten vas blby expres ja chcem pocuvat hudbu nie spravy kazdu hodinu
Ak by sme sa bavili, čo sú najlepšie pesničky z konkrétnych rokov, pretože máme v éteri rádiá, čo sú zamerané na určité roky - napr. best, viva a pod, tak nemerateľný parameter tu akosi nie je na mieste a nekončíme, pretože tu je merateľný parameter. Máme rádio hey, ktoré hrá iba slovenskú a českú hudbu a podľa niekoho toto sú pre ňho najlepšie pesničky. Ak vezmeme globál, že naše rádiá hrajú na jedno kopyto (jelito, kopyto platí to), tak tam žiaľ zapadá aj expres s jeho brilantným predstihom. Konštatovanie, že hrá najlepšie pesničky je zrejme brilantne akosi nie na mieste, pretože hraje to, čo väčšina ostaných rádií. Aj s tým sa treba zmieriť. No vida, čo človek, to názor. Podľa mňa táto téma má význam, iba ju treba trochen presmerovať a konkretizovať.
Definujte, co su to najlepsie pesnicky. A tu sme skoncili. Nemeratelny parameter. Kym pre niekoho je to Elan, pre inych je to tanecna hudba z GO DeeJay alebo SiTy, alebo oldies z radia Best a Viva, pre hudobne zdatnejsich mladsich posluchacov s prehladom drum'n'bass, indie rock ci inteligentny nu jazz z Radia FM - pre dalsich su to rychlovykrmne prefabrikovane hity srsiace z komercnych radii. Cim chcem povedat, ze tato tema nema vyznam, pretoze je to prudko individualna zalezitost osobneho vkusu a chapania hudby. Ak vsak berieme do uvahy fakt, ze Expres je s brilantnym predstihom najpocuvanejsi - hra teda zrejme najlepsie pesnicky, pretoze taka je vola naroda. Zmierte sa s tym.
GO DeeJay... preco? je to urcite ine radio ako Expres ci Viva alebo Okey. Hudbu maju dost inu aj ked utieskanu ale ako zmena je to super. Skoda ze iba v okoli Trencina a to zavidim Trencanom. A Expres aj ten sa da ale len max 2 hodky denne potom je to dookola to iste.
... no predsa Rádio Expres, a čo ty?...
je to najlepsie radio na svete
Čo je toto za tému!!! Každá blcha si chváli iba ten kožuch, v ktorom je usalašená!
Pokial viem Jaro Filip hudobneho redaktora nerobi. On je technik :-)
Najlepšie pesničky hrá radio VIVA a najmä výber hudobného redaktora Jarka Filipa !!!
Spominany udajny clanok som na strategie.sk nenasiel a sudiac uz podla nadpisu ide najskor o nejaky blud.
Mne najviac vyhovuju playlisty Radia_FM a RTI. Celkom mozem aj Hornet, Kosice ci Zetko.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň