Diskusia k téme Ktoré rádio hrá najlepšie pesničky?
momentalne som posluchackou radia HEY. Paci sa mi, ako hraju a hlavne sa mi paci myslienka zalozenia radia takehoto razu.
som si vedomy toho, ze specializovane relacie dnes uz nemaju taku oblubu ako kedysi, ale stale je to lepsie, ako hrat maximalne pomiesany bordel, ako to robia niektore mensie radia. pripadne hrat stale tie iste hity-shity dokola, 10x za den.
Preto mate tomu zodpovedajucu pocuvanost... Expres spustil Senicu, tam vam ludi este zoberie.
artel: nu ako ktore radia. na tom nasom Radiu G3 mas aj relaciu venovanu country a folku, relaciu venovanu tanecnej a klubovej hudbe, relaciu venovanu hudbe ceska a slovenska, atd...
apropo: na slovensku sa malo alebo vobec nepropaguju (mensinove ?) zanre ako napr. country alebo bluegrass.Radia alebo relacie propagujuce taketo zanre nie su.V susednych cechach je situacia omnoho lepsia.Kto ma doma rychly net moze taketo radia pocuvat cez neho pocuvat
zalezi, komu je co po chuti; podla mna pre obyvatelov vychodu majuc´ rad hudbu 70 - 80tich rokov je to Radio B1; kto ma rad muziku v rytme "tuc - tuc" tak Kiss radio; tvrda hudba - radio Flash - vecerne pondelky
Každé (musím priznať, že aj ten mnou neznášaný Expres), ale najlepšie samozrejme SRo 1, i keď aj tam občas hrajú také, čo sa nedá počúvať. Čiže každé rádio svojim sposobom.
Lepsia dikusia by bola kto ma aky hodobny obal cize dzingle a podmazi atd.
Fm je oka, a ešte z regionálnych sa dá celkom počúvať Beta /bojnice/....uplne hrozne je v Dúhe /dubnica/
_FM mi urobi naladicku, Expres sa prijemne pocuva
Fun radio ma skvely moderatorsky potencional, dovolim si tvrdit, ze tamojsi spikeri su, ak nie rovno najlepsi, tak aspon patria k najlepsim na Slovensku, ale hudba FUN radia je hlboko podpriemerna-aspon z mojho subjektivneho hladiska...no a ale tema znela inak, takze myslim si, ze najlepsie pesnicky hrava b1, byvaly Twist a i niektore lokalky sa daju pocuvat, vid Hit FM.
Suhlasim... ale nexci odomna, aby som Ti vymenoval mojix oblubenyx interpretov, lebo to by som za kompom stravil tyzden, a aj tak by som to vsetko nestihol vypisat :)))))
A co su to "najlepsie pesnicky"? Je tu Ultravox alebo Blur? Su to Prodigy, alebo Elan? Uz sa asi budem opakovat... bezpredmetne forum IMHO.
Originalnejsie forum by bolo o tipoch na oblubeneho interpreta / skupinu. Aspon by to ukazalo hudobny vkus prispievatelov tohoto serveru.
Otázka je jednoduchá ako facka!Samozrejme,že to je Rádio NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bohuzial nemozem suhlasit- kedysi hral Twist fakt originalne- teraz znie ako 2. Expres- bohuzial :((((
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň