Diskusia k téme Rádio IASI
Možno aj logo na stránke je ukradnuté... A k tej SOZE... Aj keď si niekto založí rádio za pár drobných cez internetoveradio.sk tak tam sa píše že je nutnosť mať uzatvorenú zmluvu so SOZA, čo je v podstate najväčšia finančná položka. Mám samozrejme svoj názor na túto organizáciu, veď akým autorom idú peniaze keď deti spievajú ľudové pesničky? Je možné že rádio môže mať zmluvu aj s niekým iným, neviem to celkom, určite však rádio zmluvu s nejakou takou organizáciou mať musí. Aj obyčajné internetové rádio. Ak ju nemá, je to tiež pirátstvo. Pirátstvo je samozrejme aj vysielanie bez licencie. A možno aj použitie značky, loga, grafických prvkov, ak náhodou nemajú povolenie od Rumunov, o čom však dosť pochybujem
co to je za paskvil? este aj grafiku ma drbnutu z rumenskeho Iasi? to radio sa tak vola kvoli mestu, preco sa tak vola aj tento slovensky paskvil? dozvieme sa?
preco by mal mat nieco so SOZA. Dnes v ramci unie uzavries zmluvu skym chces... SOZA je nenazrana a napr. v takom Nemecku autorsky poplatok za internetove radio na mesiac je max. 30€. SOZA je iba pracka a slovenske legengy su /mafia) co ju ovladaju a ziju z toho a ostatni interpreti maju par drobnych alebo nic. Preto je lepsie uzatvorit zmluvu v unii a nie na slovensku. Radio IASI ci ako sa to vola je pirat lebo Rada-RTV nepridelila nikomu takuto frekvenciu.
Neviem príde mi to celé akési divne aj podľa mňa to bude nejaké pirátske vysielanie
Ak som správne pochopil, rádio sa cez net počúvať nedá, je však v éteri a neviem či má licenciu na vysielanie a tiež by bolo zaujímavé vedieť či má rádio niečo uzavreté so SOZou, podľa mňa nijakú zmluvu. Môj názor je že ide o pirátske vysielanie
Rádio ktoré prekvapí
Wishlist
Dancefloor chart
Oldies párty
http://radioiasi.webnode.sk/
102.5FM
radio iasi uz daaavno funguje :-)
Čo by ste povedali na vznik rádia IASI a čo by ste chceli aby vysielalo a ako by malo vysielať a aké relácie by ste chceli mať a o čom by boli relácie a aké by malo mať zameranie a akú hudbu by ste chceli počúvať
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň