Diskusia k téme Rádio One Retro
musim povedat, ze tiež som trochu zvedavy ako je to hudobne nastavene kedze 90´roky su mi vcelku blízke....
Je to vsehochut, prosto 90 roky. Aj old dance, ale aj rock - Bon Jovi... nepocuva sa to zle. Take Rock FM radio 90 rokov :) Teraz sa mozno ozvu zastancovia formatovanych radii, ze toto je shit. Ti, co ma poznaju vedia, ze nie som nejaky zastanca One radia, ale musim uznat, ze su mi sympaticke ich kroky pri prevadzke Rock, Retro,.. OK, viem, ze oficialne nejde o toho isteho majitela, ale toto hadam nemusime rozoberat a vsetci vieme, o co ide :)
Otazka na tych, ktori to maju monost pocut: Aky je to typ hudbyz Radia Retro? skor old dance alebo skor mix hudby 90-tych rokov ?
Čisté 90's. Znie to super. Príjemná zmena oproti ostatnému v éteri...
Zdravim, su to zatial cisto 90's roky, alebo obcas daju aj daco z 00's, 80's, popripade nejake oldies?
je to bez internetoveho streamu cisto toereticka info.
A hraju perfektne!! Mam strasne rad taketo skladby! Toto radio bude moja srdcovka! :-)
v BB na 94.7 uz ide aj s dzinglami :)
One Retro minulý týždeň ešte nevysielalo program. Na oboch frekvenciách len nosná a RDS.
Ber to ako čisto len môj osobný názor, nie fakt. Myslím si že keď bude existovať nejaký stream, čo bude asi od začiatku vysielania, tak toto rádio sa bude dať počúvať ako tu cez radia.sk, tak aj v androidovej či inej aplikácii radia.sk. A tiež si myslím že buď bude o tom nejaký článok, alebo aspoň diskusný príspevok, Peter_BB to určite sleduje :-)
Vysiela už rádio One Retro, alebo je tam ešte stále rádio Rock?
Stále sa totiž neviem dožiť normálnej webovej stránky rádia One Retro a hlavne nejakého webového streamu. Vzhľadom na deklarované zameranie na moje obľúbené deväťdesiatky som totiž na toto rádio dosť zvedavý.
Vazne? odkial vies ze Rockova Republika
Ano som z KE,tiez by som rad prijal radio One Retro v Kosiciach,ale podla mna je to vo hviezdach.Skor je to realnejsie v Presove na novej frekvencii 92.0 FM
Dobré Slovensko kedysi Viva tieto dve tak vidíš veľký výber prečo hovorím o One retro ty mi tiež odpíš Ke´d si Košičan tak vidíš to tu
Ake radia ty zvyknes pocuvat?Ked si z Kosic
Neries nazov radii,ale ich strukturu a obsah vysielania.To ake ma dane radio nazov,je predsa uplne smiesne,ked sa tym riadis.Dolezity je obsah vysielania a nie nazov konkretneho radia.
Tiež počúvam Slovensko ako ty, to je naozaj dobré, ale rádio ako je S1 je tu málo bohužiaľ. Bodaj by takých rádií bolo viac, potom by nemuseli sa nonstop vymýšľať názvy pre rádiá. Dajme tomu bude ich 20 dokopy a ok lenže stále treba nové a nové nemyslíš už by nestačilo?
To ci je radio z Ba,z Bb,alebo z Ke,je predsa uplne jedno.Najdolezitjesie aky maju obsah vysielania.Je sice jasne,ze taka celoploska,nemoze suplovat ziadne regionalne radio napriklad v podobe sprav,ale to je predsa jasne.Je len na tebe ake radio si vyberies,ale pisat tu,ze ked je nieco z Ba,musi byt zle,je uplne zcestne.Ja napriklad pocuvam Fmko,Bestko a radio Slovensko.To su napriklad radia,ktore vysielaju z hlavneho mesta a som rad,ze su.
Rádio ONE Retro píše, že začnú vysielať čoskoro, čo je fajn. Konečne rádio, ktoré dúfam nebude ako ostatné a chvalabohu nie je z ba
ONE RETRO čakáme kedy prídete prísť na 93,1 nie Śport dík
Už je v RDS PS RETRO, aspoň teda na BB frekvencii..zatiaľ však len ticho.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň