Diskusia k téme Rádio Elán
Rádio Elán nebude, stanici zanikla licencia zo zákona
Spoločnosť RADIO FORMAT CONSULTING, s.r.o. v minulosti požiadala o odklad spustenia vysielania. Vzhľadom na to, že zo zákona na to nie je právny nárok, k dňu 27. júla 2015 licencia zo zákona zanikla. Tento zánik potvrdila RVR na svojom poslednom zasadnutí.
čau elán už naozaj skončilo rádio elán na regulačnom súde kde si sa dozviedel tu to infošku a na akej stránke sa dá dozvedieť,daj mi tu to infošku,dakujem,čau
Zas na istý čas blokované frekvencie, nedostali sa ani do tohto JeLK.
na stránke masmedialne.info som našiel tento článok: Rádio Elán zrejme bude
Zámer spoločnosti Rádio Format Consulting s.r.o. (RFC), spustiť vysielanie stanice Rádio Elán, naďalej trvá. Pán Vavro, tlačový hovorca Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb (RU) nám potvrdil, že spoločnosti RFC bude v najbližších dňoch vydané povolenie, o ktoré spoločnosť požiadala dňa 24.6.2015.
Avšak spoločnosti v týchto dňoch uplynula 360-dňová lehota na spustenie vysielania. Ako je to naozaj so zákonnými lehotami, zisťujeme v Rade pre vysielane a retransmisiu.
Źiadna dobrá vec nikdy nepotrebuje žiadnu reklamu. Reklamu potrebujú len tie veci, ktoré nejdú na odbyt, ktoré sa vôbec nedajú predať. Prečo toto rádio nevzniklo? Lebo sa len chválili a chválili donekonečna o 100 percentnej slovenskej hudbe a buchli ako veľký Slovan vo futbale v 2. kole. Konečne.
maju podanu na reg urade ziadost... na vydanie povolenia sa caka... su dovo asi sa to natiahne...
Veľké haló a bomba reklama sa rovná predsa nule ako inak.
Rádio Elán musí začať vysielať do 26. júla, inak mu udelená licencia pre rozhlasové vysielanie v zmysle zákona zanikne.
Nebuď naivný, si na Slovensku! Najskôr jeseň 2016, ak sa (ako je zvykom) z toho nestane ťahanica cez súdy. Dve konania ročne i celá tá mašinéria sú na smiech (cez slzy)!
tak dúfam, že tie 2 frekvencie, ktoré majú pridelené sa objavia už v JeLK.
Však ty by si mal mať podľa tvojho nicku informácie o rádiu z prvej ruky. :)
Museli by rozmýšľať inak, ak chcú mať pokryté celé Slovensko, to sú reči, ale začnú vysielať vtedy, ak pohnú rozumom, lebo neverím vôbec ani v to, že budú tie dve frekvencie vysielať ako to sľúbili. Tomuto projektu fandím, ale neverím, že nejaká frekvencia vôbec začne.
Veď na verejnom vypočutí pre Radou myslím aj spomínali, že chcú ešte ďalšie frekvencie, že tie 2 (iba samotné) nie sú pre nich atraktívne, ak nepribudnú ďalšie. Do dnes si nič neskoordinovali (nemajú nič vo výberku), takže myslím, že už aj toto o niečom hovorí... Asi to bude ďalšie Love FM, Rádio Sen, či Plus FM (projekty, ktoré sa do éteru nikdy nedostali). Nie, že by som im neprijal, ale na to, že to skutočne rozvysielajú, by som nedal ani hrdzavý cent...
Ak to nestihnú zhruba do mesiaca, tak šlus.
Vysvetli mi co ma spolocne Vlna s radiom Hey.Na radiu hey pustali skutocne take slovenske pesnicky,ktore v beznych komercnych radiach nezapocujes a o opaku ma nepresvedcis.Elan len vitam
Co je toto za flame war :)
Proste ked dvaja robia to iste, nemusi to byt to iste.
Si vyberte na koho stranu som sa pridal :)
RDS ma pravdu, Vlna nema nic spolocne s Vivou, je to nepocuvatelny bezvkusny grc. Prepacte za vyjadrenie, ale to, co tam hraju, sa neda pocuvat. Best FM je jednooky kral medzi slepymi, ich hudobny vyber je ako-tak. Elan ani nemusi zacat vysielat, aj tak to nemyslia vazne a nejde im o skutocne radio. A mozete sa do mna teraz pustit :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň