Diskusia k téme Rádio Elán
V tom videu odznelo, že sú to profesionáli, myslím si, že vysielať začnú. Navyše už boli pred radnými po tretíkrát, čiže pochybujem, že by tento ich projekt nakoniec padol.
Neviem, ale na toto pripravované rádio by som nevsadil ani deravý groš (nie, že by som im neprial). Aby to nedopadlo, ako s Plus FM... To mohli dať radšej Rockovej...
Comu sa, prosim Ta, cudujes v tomto debilistane? Si prejdi frekv. pasmo a za par sekund si v obraze! Namatkovo z okolia mojho bydliska: 90,8 - V.Javorina (Devin 10 kW) + Zilina - Duben (One) /v okoli ZA ide VJ miestami ciste stereo!/; 104,6 - ZA - Stranik (Frontinus) + RK (tusim Devin); 95,4 - MT + DK + BY (Expres) = CA "uvolnili" = rozumej zablokovali jej vyuzitie! atd.
Kompetentnost TU i RVR je uboha, resp. ziadna, nakolko na jednej strane blokuju vyuzitelne zenevy z dovodu mozneho rusenia, vzdialene od seba 150 - 200 km (RK - VK - NM), no na druhej strane odklepnu susednu frekvenciu dvom odlisnym vysielatelom 50 a menej km od seba! Poliaci maju silnu 107,6 a tu ide na 107,5 nieco vysielat v CA!, detto 104,5 na Hornej Nitre, ale aj 98 vs. 98,1 v ZA a CA! Dalo by sa pokracovat, no nema vyznam :-(
Skoordinovali je to o.k. lenže kedy to začne asi vôbec
Tak skoordinovať frekvenciu 92,0 MHz pre Prešov je prinajmenšom čudné, skôr hlúpe, to je správny výraz. Na tej frekvencii je silný vysielač Krosno-Sucha Góra, ktorý má presah na veľkú časť východu a je už tu tých rokov viac.
To je asi tak, ako keby maďari skoordinovali v Miškovci frekvenciu 100,3 MHz, kde je Regina z Dubníka. Jozef
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň