Diskusia k téme Rádio Patria
Devín tu má kvalitné pokrytie na 99,7 MHz, FM zas na 101,3 MHz..čiže mal by tu tým pádom po 18:00 vysielať okruh RSI.
Rádio Patria posilnilo pokrytie v Plešivci a okolí na 89,6 MHz.
Szóljon már valaki a beszélgetés résztvevőinek, hogy ne nyögjenek. Őőőőő....
Zatiaľ nerozvysielané, včera som si to overoval v teréne.
Dnes na N.Z. 98,7 RDS Devín a na D.S. 91,4 RDS RSI.
Ráno to niekto neprepol na Patriu..
Cca. týždeň po spustení 98,7 vypli duplicitnú 94,6.
Odkedy Patria nevysiela na 94,6 MHz ? Viem, že už vysielajú na novej frekvencii 98,7 MHz, od 18:00 je tam Devín.
98,7 išlo z výšky cez 100m z komína teplárne alebo Elektrosvitu.
102,8 a 94,6 ktorú vracajú iba zo 40m zo stožiaru Towercomu , kde kedysi išla analógová TV Joj.
Preto ten veľký rozdiel v pokrytí.
102,8 silne ruší mimo N.Z. aj Kronehit na 102,9 zo Semeringu. Ten ide na celom juhozápade a aj na Záhorí.
Teraz majú Patriou už pokrytú väčšinu cieľového územia.
Ešte by mali poriešiť juh , kde sú "dočasne" frekvencie odobraté rádiu_FM. Tam to aspoň pre príjem v aute supluje Kráľová hoľa na 104,3 , ale pre bežný vnútorný príjem to nestačí.
túto frekvenciu by mohli presunúť do VK spustiť Patriu /FM a na 98,3 by mohlo byť Rádio FM v celodennom vysielaní .
98.7 ano ide Devín,102,8nz ma mensie pokrytie.
Neviem, ale podla mojich odhadov tam ide Devín, tak isto ako to je na predchodzej 94,6 MHz, ktorú chce teraz Slovensky Rozhlas vrátit. A _FMko ma vedla frekfenciu 102,8 MHz
Nie náhodou RSI??? Inak ešte tam môže ísť aj _FM...
a v noci vysiela na 98,7 Devín alebo RTI ?
Mimochodom Patria už vysiela na frekvencii 98.7 MHz ...dokonca signál je lepší /aspoň v LV/ ako keď frekvenciu prevádzkovalo rádio MAX
neviem o čom tá odpoveď je, keď vysielače RTVS môže prevádzkovať len TWC.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň