Diskusia k téme Moderátori robia svoju prácu len preto, že nič iného nevedia?
...sorry,pisem to neskoro v noci a mam oci zalepene,takze oprava :o}
slovo: ktori...[ jed.cislo - KTORY ]
...len tolko..
Tu nejde vobec o to vyznavat sa verejnosti s tym,ako lubime svoju pracu.Pokojne by to urcite kazdy kolega rad urobil,ale na inom mieste a za inych okolnosti.Nemyslim si ,ze by bola potreba ventilovat svoj zapal pre pracu takymto sposobom,ludia ktori vedia ocenit nasu robotu poznaju nas vztah k nej a urcite nepotrebujeme [ teda hovorim aspon za seba ] nejake " predpisovanie " od niekoho,na to,aby sme sa tu "vyznavali " - strapnovali ! Uz len to,ze sa tu ziaden moderator neobhaji ani " nevypise blahoslavenstvo" o svojej praci, svedci o kvalite nadhodenej - fakt stupidnej temy.Ten co ju vymyslel, musi byt vazne zakomplexovany chudak,ktori sa asi cely zivot snazi stat moderatorom,ale akosi mu to nevychadza a tak to ventiluje po svojom :o}
Mne sa zas nepáčia diskusie typu naj...,ale vyznanie moderátora prečo robí svoju prácu som tu zatiaľ nenašiel. A to ma mrzí. Asi im to musí niekto predpísať, aby sa tu niečo od nich našlo napísané, alebo sem píšu len poslucháči, tiež bez názoru .Blahoslavený chudobný duchom.
Toto je stupidna diskusia- uplne nelogicka... suhlasim s Vladom
Pekný motorest,chodím často okolo neho a aj som tam už bol :))
...tak ja osobne som istý čas bola televízna r(ák)osnička a naozaj skoro nič iné neviem robiť. A ako si tak na to spomínam... vlastne ani moderovať som nevedela.
Nuž čo, aspoň, že hudbu robím kvalitnú. Vážne! Aj ten, jak so volá... Ondrej Šeban mi hovoril, že som dobrá. Aj v dedine, kde mám motorest mi to povedali. Fakt.
to by mohol tak hocikto povedať aj o iných povolaniach.Na každé povolanie treba mať isté dannosti a väčšina moderátorov si robí svoju prácu svedomito a majú ju radi.Vonkoncom tu nejde len o prednes,práca moderátora je zodpovedné a náročne povolanie.Čo niektorých poznám,vedia robiť aj iné,čo by nevedeli,ale vybrali si práve moderátorčinu,lebo ich to baví a napĺňa a kto je moderátorom telom i dušou,to nieje len čosi odrapkať do éteru.To vyžaduje aj vedomosti,prehľad v nemalej miere pohotovosť reakcie,častokrát sa vedieť aj vynájsť,no veru nieje to také jednoduché,a to som nikdy nepričuchol k práci v nijakom rádiu,aby si niekto nemyslel,že si zastávam svoje...
Nie,pracujem v úplne inej sfére,ale od detstva nestále ma baví počúvať rádio a zaujímam sa o všetko dianie okolo toho.Osobne si prácu moderátora v rádiu veľmi vážim,niekoľko ich aj poznám,dá sa povedať aj osobne a nedám na nich dopustiť ako po pracovnej tak aj po ľudskej stránke.
Mňa by len zaujímalo,čo asi tak ešte by dokázali tí,čo sa do všetkého "obúvajú" a snežia sa všetko kritizovať,alebo aspoň spochybňovať....
Opakujem:Plne súhlasím s DJ Catmanom
Ja si myslím, že úvodná veta témy je pravdivá a vystihuje ich.Veď pekne recitovať sa učili už na základnej škole.
Máš 100% pravdu a plne s Tebou súhlasím!Aká otázka,tká odpoveď,mne tiež skoro oči vyskočili z jamiek,keď som zazrel názov tejto tiežtémy.To už ozaj niekto nemá čo robiť,alebo si len lieči svoje komplexy,že vyhlasuje takéto témy???!!!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň