Diskusia k téme MTV
ja myslím že je to správne rozhodnutie ktoré Viacomu prinesie veľa spokojných divákov a zisky.
Dnes končí VIVA = najväčšia chyba, ktorú zrobil Viacom, ten tragedy central stojí za prd!
Ellie Goulding to nakoniec možno vyhrá!!!
Sledujte špeciálne vydanie your choice na VIVA TV do 12:00 práva teraz!!!
Ten tragedy central si môžu niekam strčiť!
Bude v prvej 15 na Goodbye VIVA!
The end of VIVA is tragedy, not comedy!
Dnes celý deň na VIVA TV ide Mein VIVA. Vybrané osobnosti (speváci, herci, moderátori, DJs) vytvárajú svoj vlastný playlist. Je to celkom zaujímavé :-)
PS: Zajtra je na programe Goodbye VIVA (špeciálne vydanie relácie Your choice na tému goodbye VIVA, best of z toho, čo na VIVA TV za 25 rokov išlo).
PS: Dnes o 13:00 pôjde VIVA the final countdown z roku 1994 (rok môjho narodenia) :-)
To Tvoje Close To Me som na 100 percent videl na MTV Hits. A nie som si istý, ale tuším aj na Óčku. To však naisto nehovorím
Dnes novinka s Clean Bandit, ale asi na VIVe ešte nepôjde (nemá klip).
Ale VIVA je prvá kde to išlo na nejakej hudobnej TV, na MTV ani VH1 som to zatiaľ nevidel! To je dôvod, prečo VIVA má veľký význam pre mňa ako fanúšika Ellie Goulding a prečo možno nebudem jej fanúšik keď VIVA skončí. Ide najmä o hlasovacie relácie ako tweetclips a your choice ale tiež aj napríklad o VIVA charts 5 years ago! Nie iba hlasovanie, ale tiež aj iné relácie, kde inak nová Ellie Goulding išla skôr než inde! VIVA má preto pre mňa ako fanúšika aj pre Ellie Goulding veľmi veľký význam! VIVA nesmie skončiť!
https://www.change.org/p/viacom-stellt-unser-viva-…
A čo si tú skladbu prvý krát počul? Alebo čo vlastne si týmto príspevkom chcel povedať?
Včera ráno Ellie Goulding - Close to me na VIVA TV!
TV Kanál: VIVA
Relácia: MTV Popular (viac www.viva.tv)
Približný čas: 07:25
nagyon szep proszim, nem miesai fajnoví Radio Maria do témus o magyar tévé. koszi.
že pôjdedohlava sa otočé okolo zeme do spadnutia do stlpov a prepadne sa pod plotom.Terza ukľudnujúce slova a prečo chceš že by bola madarska komanerskeé rádio od roku 2020 pre Nitru,Rožňava,lučenec a jachcem že by boloaanténa rock vysielalo donekonečná už to pochop rádio lumen fan a ty si odkiaľ z madarska.
MTV Breakfast club až do 8:00=+1hod. M is for Music až od 12:00 teda o hodinu kratšie a potom o 16:00 presun o 2 hodiny skôr. Euro top chart o 19:00 ale presunutý zo soboty na piatok. V sobotu presunutý na 11:00 a zvyšný hudobný blok od 9 do 11 a v nedeľu naopak o 9:00 Euro top chart a potom zvyšný hudobný blok do 13h. Cez víkend ale MTV breakfast club aj naďalej len do 7:00.
MTV Germany:
Od konca októbra ešte viac hudby! O 20:15 ide navyše MTV Approved a to až dob21:00 niekedy aj 21:10!
Zmeny od 12.11 ma aj VIVA (viac v Petícia za VIVA TV)
Ahojte strckovia a prestan tu spamovat lebo uvidíš kam teba pošlem do strckovych stĺpov aj do elektrických káblov aj do padnutia zemi a o starú telku sa rozbiť a hlavne ty railam.
inak si normalny? uz by to fakt chtelo aby si sa ukludnil a ak je treba, nieco si na to vzal.
Janet Jackson
5 seconds of summer
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň