Diskusia k téme MTV
Potom ako svoj program upravili čisto hudobné stanice MTV a VH1 Classic, úpravou prejde aj u väčšiny najobľúbenejšia stanica Viacomu, VH1. Podľa novej štruktúry stanica pôjde od pondelka 6.8. Aj teraz pôjde hlavne o to, že počas dňa bude menej blokov, ktoré však budú dlhšie. Napríklad pôvodne hodinové bloky s 0's a 10's budú už trojbodové. Nulté roky budú počas týždňa o 14:00, desiate roky o 21:00. V tejto chvíli ešte neviem, ako bude vyzerať víkendový program, čo sa však týka hudobnej dramaturgie, rád by som bol, keby to vyčistili od 80's, tie sú v hojnom počte na VH1 Classic
lenze on ma jednoduche poziadavky - mat moznost si cez twitter "hlasovat" za Ellie. nahadz do playlistu jej skladby a hotovo, mas playlist na leto, zimu, velku noc aj vianoce.
No daj odkaz na Tvoje playlisty na YouTube, nech má čo náš Viva fanúšik sledovať, keď mu vypnú Vivu. A tá Tvoja samohrajka, to je čistá pirátčina? Alebo hudbu získavaš z legálnych zdrojov a pravidelne platíš aj SOZE? :-D Ja osobne si už vôbec neviem predstaviť že hľadám hudbu na nelegálnych zdrojoch, ktoré majú rôznu kvalitu, rôznu hlasitosť, sú niekde odrezané, prípadne skonvertované z YouTube s tými rôznymi ruchmi, ktoré sú súčasťou klipov ale na čistom audiu je to rušivé, tieto časy sú už za mnou. Hudbu počúvam (až po rádiu - to je moje Hobby) zo Spotify, veľmi výnimočné to je YouTube a niekedy aj hudobné televízie
Ja síce playlist na Spotify nemám aj keď zopár ich síce mám na Youtube ale čo je lepšie mám samohrajku:
http://onlineradiobox.com/cz/play/playlist/?cs=cz.…
Rotuje tam okolo 2000 hitov od 80.rokov až po súčasnosť takže playlist je bohatý. Playlist je momentálne nastavený ako letný čiže Summer ide tam mnoho letných hitov a v zime je to samozrejme prispôsobené Vianočne. Každý playlist má nastavený svoju váhu aby to hralo vyvážene a neopakovali sa až tak často novinky. Dôležité je aby sa vo vysielaní vystriedalo čo najviac hitov a čo s najmenším opakovaním. Bez reklám a bez hovoreného slova 24/7.
Keď si už spomenul Heart TV, tak doplním že mne sa veľmi páči rádiová verzia Heart. Dovolím si povedať že na Slovensku to nemá svoju obdobu. Má to výborný zvukový obal, myslím že od Reelworldu a hudba, stačí pozrieť tu:
http://onlineradiobox.com/uk/heartuk/playlist/?cs=…
Toto rádio ma inšpirovalo k tomu, že od septembra spustím na Spotify playlist, ktorý bude ovplyvnený týmto rádiom, ale aj americkým formátom Hot AC, televíziou VH1 a samozrejme tým, čo ja uznám za vhodné že sa tam hodí. Po relatívne úspešnom hitovom playliste sa pokúsim vybudovať nový playlist s novým formátom ☺
neviem či si videl tú tému ale redakcia chvalafica vymazala tú tému Stano čo náš verný fanúšik založil. Už nevie čo by zakladal od tej samej radosti. Ja som cez deň v práci a ešte popri tom mám iné veci nemal by som na takéto čas ale on asi fakt sedí len na chate celé dni bez roboty, bez motora a bez rozumu keď má čas vymýšlať nové blbosti a témy.
On to nikdy v živote nepochopí. Bohužiaľ. Ako tu už niekto spomenul herec hrá len dovtedy pokiaľ má divákov. Ale niekedy mi to nedá nezareagovať. Viem, že ľudská hlúposť v roku 2018 je samá ruža ale že až tak?
Ty si fakt myslis ze pred ukoncenim nebola sonda trhu, ci je niekde o znacku Viva zaujem? Preco ju nekupis ty a neprofitujes z toho a nepustas si tam Ellie aby si to mohol sledovat aj na chate bez motora?
Rusia ju, pretoze nezaraba, chapes to uz? Rozumies takto jednoduchej vete? Pokial neprihopsas do VIacomu s navrhom ze budes preplacat straty, Viva konci. ENDE.
Ale na slovensku ide asi len cez freesat, či aj inde? Ako ju máš dostupnú? VIVA je v nemecku rovnako veľká značka ako MTV celosvetovo teda VIVA je pre nemcov niečo, čo napríklad MTV pre európu alebo USA. Na rozdiel od toho napríklad tie britské tv nie sú až také veľké "značky", a prečo potom by mali VIVu zrušiť? Keď ju viac už viacom nechce, nech ju predá napríklad RTL alebo SAT1 alebo inej skupine, ktorá by mohla VIVu zatraktívniť a ešte na nej aj profitovať. Ale prečo by viacom nemohol mať 2 odlišné hudobné tv stanice? Mohli by zmeniť zameranie tak aby boli napríklad pre odlišnú kategóriu a mohlo by to úspešne fungovať. Alebo MTV by mohla byť výhradne zameraná na reality a VIVA iba na hudbu. Riešení je viac, prečo rušiť jednu z najpopulárnejších európskych značiek?
Tak potom teda nie. Aspoň je vidieť, že Vivu som už fakt dlho nesledoval. Ale tak či tak bude zrušená s tým sa nedá nič robiť je to rozhodnutie Viacomu chce posilniť značku MTV lebo MTV bola aj vždy bude veľká značka. Možno v Nemecku bude namiesto Vivy vytvorená nejaká MTV pravdepodobne platená alebo možno ani nie. Ale keď máš motor máš množstvo kvalitnejších hudobných kanálov najmä britských aj keď tam idú reklamy ale hudobný obsah fajn. Viva tiež dáva reklamy. Najlepšie sú ale aj tak tie bez reklamy - MTV Dance, MTV Hits, VH1, VH1 Classic a potom s reklamami je super rumunská Hit Music Channel ale taktiež nie je na zahodenie ani maďarská verzia MTV síce s reklamami ale hudba ide od 9 do 21 a je to vždy lepší čas ako od 2 do 14. to treba uznať. Odporúčam ešte britskú Heart TV je to super hudobná TV.
Ale od 14 do 2 ide Comedy Central a to aj každý iný silvester - mám to overené! Striedanie VIVA/CC na jednej frekvecií povolené TUSR (v nemecker verzii tohoto úradu) , ktoré je dohodnuté nepustí! Špeciál tak asi pôjde od 6:00 do 14:00 potom asi už iba Comedy central...
Keby to išlo ako VIVA (čo išlo do 2014) tak tie špeciáli idú až do 6:00 nového roku, ale keď ide VIVA/CC tak tá 14:00 nepustí :-/
Toto ma pobavilo ale ano je to pravda motor sice ma ale rozum nie. Potom ked ma motor tak ma kopec FTA hudobnych kanalov a lepsich 24/7 najma na 28.2. Ja mam tiez motor a ked som mal len FTA hudbu tak som toho mal kopec ale uz dlhsie mam aj pay tv kanaly takze mam toho mrte a Vivu ani nikdy nezapinam. Mozno na Silvestra ked bude special a minimalne do tej polnoci bude vysielat tak trochu pozriem co tam pojde. Ked je Silvester zvykne byt special ale to si nas fanusik asi nezvykol este vsimnut.
motor mas, ale kde si nechal rozum?
Mám aj motor (ale nie teraz cez leto na chate) :-)
Mám pre Teba jeden zaujímavý tip z Británie. Tam sú dve veľké spoločnosti, ktoré majú rádiá, Bauer (ten vlastní aj náš Expres) a Global. Obe tieto spoločnosti majú aj televízie, asi sa im to aj v dnešnej dobe oplatí. Jedna z tých televízií sa volá Capital TV, samozrejme ju vlastní Global. A táto televízia vysiela mimo iného interaktívny program #iwant. Tam sa počas piesne hlasuje, ktorá zo štyroch skladieb sa bude hrať ako ďalšia. Skús asi o 16:00, televíziu nájdeš úplne oficiálne na http://capital.com/tv/ Neviem však či môže hlasovať niekto mimo UK
Musím povedať že VH1 niekedy dokáže príjemne prekvapiť zaujímavou skladbou, ktorú som nejaký čas nepočul. Pred chvíľou to bola skladba Free od Ultra Naté. Malá inšpirácia, čo zaradiť na nejaký ten týždeň, dva do môjho playlistu na Spotify :-)
Ellie Goulding - Love me like you do z pozície 13!
PS: Petícia:
https://www.change.org/p/viacom-stellt-unser-viva-…
Ale zas taký Peter často píše čo mu hrá na Youtube a nikto ho nekritizije, tak by sme nemali ani Teba, však?
No a čo teraz? Napríklad na MTV Hits teraz ide Feel It Still od Portugal. The Man, na Óčku The Hills od The Weeknd a to tu všetko má niekto nahadzovať??
Ellie Goulding - Love me like you do
Toto bolo včera fakt prekvapenie na MTV Live až som zostal v šoku. Krátka ukážka. Niečo takéto som ešte fakt nikdy na žiadnom MTV nevidel.
https://www.youtube.com/watch?v=lZ7x5AbJipY
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň