Diskusia k téme RTVS
Áno,aj východné tv dávajú kopec amerických či všeobecne západných programov.Japonvi, Číňania či Kórejci v Južnej Kórei sú západom doslovne posadnutí, tam fungujú npr.prípravjy na bielenie pokožky a pod...pre nich je belošská kultúra synonymom vyššieho statusu...rovnako televízie a rádia v Malajzii, Singapure, Indonézia,Thajsku apod..... niekedy až slepá posadnutosť...to že tu dáš link na jednu z výnimiek z najizolovanejšej krajiny na svete-Sev.Kórea nedáva tebe zapravdu
A teba by mohli nahradť čímkoľvek iným, rastaman (a mnoho iných nickov kde sa ani nemusím pozrieť na IP a podľa prvých pár slov poznám že si to ty).
ano aj ja som si to vsimol aj inokedy cez den za stale len hraju a stale budete pocut po pesnicke, to je uplna traposina, to neviem kam idu moje peniaze za program. Cesky radiozurnal dokonca vyhral pocuvanost radsej ten pocuvam ked mam moznost, sa tam viacej dozviem
Tak zrovna tie by mohli radšej nahradiť hudbou!
Aj relácie ako Z prvej ruky, K veci, Sobotné dialógy a podobne na RS sú riadne takmer celý čas...
To je klasika prevažne na Rádiu Slovensko. Niekoľko minút hovoreného slova natiahnu na hodinu a zbytok vyplnia vatou. Povieme si to po pesnčke .. Po krátkej pauze sa vrátime ...
Našťastie diskusné relácie, ktoré počúvam na FMku vo večerných hodinách sú stavané inak a z dvojhodinového bloku zaberá hudba možno 2-3 skladby.
Zákruta dňa 20.1.2020 z 60min. bolo 12min. opakujem 12min. čistého času hovoreného slova a teda moto. informácií !
Im nieje trápne aby len 12min. rozprávali a ostatné pesničky, správy, reklama a pi.... . Za čo platím !!!
definuj pojem prozapadna ... si naivne detinsky myslis, ze keby bola "provychodna"(hociaka tv), tak budu vysielat nieco ine? Urcite nie ... aj na tom vychode idu v telke velku cast dna zapadne a hlavne americke programy .....
Si prišiel akurát z Marsu?
Propobirmovaná, progenerátorová, prokremeľská a proopozičná RedTVS je všetko možné, len nie OBJEKTÍVNA ! ! !
Provládne orientovaná RTVS sa nedá vôbec pozerať neobjektívnosť kde sa človek pozrie spravodajstvo diskusné relácie a ťa Žumpa to už bol vrchol liberálneho fašizmu takisto prozápadne orientovaná ako narkóza a hnojka!
Ani ja nechápem načo na všetkých slovenských staniciach majú vkuse rúška hlásatelia, keď sú len sami. V zahraničí nemajú asi nikde. Dobre ja tiež uznávam, aby boli opatrenia a aby sa aj dodržiavali, ale to že to až takto preháňajú, tak to je len obyčajné šaškovanie.
Správne Austria-Hungary, že by sa tá relácia mala volať Žumpa a nie Pumpa. A že "komediálny seriál"?! Haha, to sa musím fakt zasmiať. Vie mi niekto povedať čo je na tomto komédia? Ak dobre viem, tak aj preto platíme tým žebrákom tie ich šialené poplatky aby boli nezávislí. Aspoň sa to hovorí, že preto sa platia. Ale ja si myslím, že sú to len obyčajné kecy. Mne to nedáva žiadny zmysel. No a predsa nie sú. Hanba im! Napríklad v Maďarsku sa neplatia vôbec koncesionárske poplatky už 19 rokov a predsa to u nich funguje. Nedávajú žiadnu reklamu počas programov, majú 6 televíznych staníc a 4 rozhlasové a čo je najdôležitejšie, že nemajú takéto propagačné relácie. Naši by si mali brať príklad od nich.
Oprava textu: neda pozerat, / skandal
Neviem preco maju moderatori slovenskej televizie vo vecernych spravach ruska, ked su v studiu len solo.Na ceskych tv ani na TA3 moderatori hlavnych sprav bez rusok a je to tak spravne.A inak okrem Durianovej sa na RTVS neda pozdrav,a teraz ten scandal Pumpa - Kolikova.No hnus RTVS.
Tu sa ale zislo komunistov a dezolatov :)
@palec:
Az na to, ze Kolikova je zo Za ludi a nie z Olano, ale v poriadku.
RTVS by mala byť absolútne neutrálne voči všetkým a nie propagovať jednotlivcov. Celé je iba manipulovanie ľudí a je to veľmi smutné. Hanba národa. O seriáli Pumpa ani nehovoriac. Takéto veci by mali byť zakázané alebo jednoducho by sa nemali vôbec vydávať. Ja ich ani nepozerám ani nepočúvam práve pre toto. Nič zaujímavého neponúkajú. Pumpu som si pozrel len zo zvedavosti ale už nikdy viac. Z tohoto si ja neprosím ako ani z celej RTVS.
Úprimne som si myslel, že s novou vládou príde objektívnosť v RTVS ale seriál Pumpa je absolútna propagácia a reklama pre Olano platená zo spoločných peňazí. Nemohol som veriť keď som si pozrel prvý diel, ale Horná Dolná je oproti tomuto Ačkový seriál. Takúto hnusnú reklamu si doteraz nerobil ani Smer s SNS
je už takmer nepozeratelna olano-pro ruškova tv,kde moderator diskusnych relacii sa ani nehra na objektivneho a utoči na opoziciu ale vladnym politikom na všetko pritakava.Slniečkarska proBruselska tv.Reznik nechce prist o dobre plateny flek a teraz je tv aj rozhlas silno provladny,stači sa pozriet ako informovali o protivladnych protestoch,rovnako ako Narkoza a Hnojka.Vrcholom,je relacia Pumpa,scenar asi piše sama ministerka Milanova.
Propobirmovaná, progenerátorová a prokremeľská RedTVS je všetko možné, len nie OBJEKTÍVNA ! ! !
zvíťazila v RTVS
sa zišli v RTVS
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň