Diskusia k téme RTVS
Vychádzal som z článku, ktorý som čítal asi pred rokom, o prípravách na TV prenos Giro Italia.
Nemôžete porovnávať 10 km cyklistický úsek rovný ako stôl, s 200 km hornatým úsekom z Levoče, cez Tatry do Banskej Bystrice. V Šamoríne na 5. kilometri cyklotrasy postavíte mikrovlnku, ktorá vám pokryje obidva strany bez problému.
To su teda ozaj argumenty.. Pred tyzdnom bol triatlon v Samorine a ked dokazalo spravit prenost z cyklistickej casti internetove Huste tv, tak pre STV to ozaj nemoze byt problem...
https://huste.joj.sk/ostatne-sporty/udalost/10290-…
Nechcem sa zastávať RTVS, ale som rád, že to nerobí a nevysiela. Stálo by to obrovské peniaze a bez efektu. K takémuto prenosu potrebujete vycvičených ľudí (kameraman na motorke e motorkár musia mať špeciálny výcvik na cyklo preteky a povolenia od cyklistického zväzu), vrtuľník vo vzduchu tiež nie je zadarmo, stacionárne kamery po trase, pripravenú kvalitnú prenosovú trasu - pripomínam, že pelotón ide a nestojí na jednom mieste ako je ihrisko, ľadová plocha, alebo bazén... Vo výslednom efekte sa koľko ľudí poobede bude pozerať na RTVS?
Ja si tiež platím koncesie a preteky okolo Slovenska sú mi ukradnuté.
Sto ľudí sto chutí.
Hanba celej tejto stoke. V týchto dňoch prebieha podujatie Okolo Slovenska a tato ...... televizia nieje schopna z toho dať priamy prenos. Pán Haťapka dobre povedal aby média rozširovali toto pekné podujatie ale táto .... televízia sa mu vysmiala do očí a radšej tam dala uplné hovadiny namiesto Slovenského športového podujatia. Po..... TDF bude dávať aj keby si nohy polámala ale vlastné nie. NEPLATÍM KONCESIE ABY SOM SLEDOVAL KADEJAKE VAŠE HLÚPOSTI !! CHCEM SI POZRIEŤ OKOLO SLOVENSKA A NEMÁM KDE. FUJ HNUS. HANBA !!!!!!
Akoby okrem židov nikto iný vo vojne netrpel takisto trpeli aj iné národy ale nikde o tom nič nedajú len šírka dookola ....
Už mi s tými holokaustami leziete v RTVS na nervy
S tými zvučkami si neskutočne aktuálny... :)
RTVS dnešným dňom spúšťa na svojich obrazovkách dva nové formáty. Prvým je relácia Ahoj Slovensko RTVS, ktorá má za cieľ prinášať divákom správy zo slovenských regiónov. Okrem aktuálnych noviniek chce RTVS hovoriť aj o regionálnom turizme, či predstaviť zaujímavých ľudí, ktorí sú spätí s dianím v slovenských regiónoch. Reláciu bude vysielať banskobystrické a košické štúdio každý deň od 17:30 do 18:30. Moderovať budú Martin Juríček, Štefan Štec, Richard Sanitra a Daniel Výrostek.
https://www.youtube.com/watch?v=Z1whaBwhc7A
Po večerných správach odvysiela RTVS na Dvojke aj premiéru diskusnej relácie Silná zostava. Moderátorka Oľga Baková bude na rôzne témy diskutovať s ďalšími 4 dámami, expertkami v danej profesii. Témou cca 50 minútovej relácie nebudú tradičné ženské témy, ale témy, ktoré hýbu Slovenskom. V prvých vydaniach sa, napríklad, bude diskutovať o probléme emigrácie mladých žien zo Slovenska. Relácia sa bude vysielať každý týždeň v pondelok o 20:10.
https://www.youtube.com/watch?v=5ztrT_TtDHc
Zdroj: Facebook medan.sk
by mali voliť 22/06/17.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň