Diskusia k téme RTVS
a s čím to chceš porovnávať s objektivitou Narkozy alebo Hnojky :)
A odkial máš ten "fakt", že RTVS je nevyvážená a tendenčná? Hlavné správy? Zem a vek? Či Harabin to hovoril?
Čísla dôveryhodnosti jednoznačne hovoria v prospech RTVS. To sú fakty.
Neplet tu stále akési mená ale fakt že RTVS je nevyvážená a to musí vyvolať reakciu tých ktorí na jej prevádzku prispievajú a ja sa pýtam prečo mám platiť koncesie keď je RTVS tendencna a informuje jednostranne ?
Stačí sa len pozrieť na mená tých, ktorí kritizujú RTVS - Zelenayová, Harabin. Čiže mečiarovskí prominenti, ktorým chýba mediálna pozornosť.
Pokiaľ nezačne RTVS informovať objektívne, Harabin vypracuje podanie na Ústavný súd ohľadom zrušenia povinnosti platiť koncesionárske poplatky: https://goo.gl/1i3y2F
Čo tu pleties mečiarizmus tu ide o verejnopravnost je platená od koncesionárov tak má byť apolitická a nie aby si tam smradi ako havran robili svoju estradu a správy majú byť nezaujate a nie liezť niekomu donzadku
Politické múmie z čias mečiarizmu začínajú ožívať a poučovať, ako by mala vyzerať RTVS. Stačí sa pozrieť ako vyzerala STV v 90tych rokov a ako vyzerá dnes.
Presne toto isté tvrdím aj ja neobjektívne spravodajstvo tendenčné témy ak toto robia súkromné televízie je to ich vec ale RTVS toto robiť nesmie potom je na zváženie platenie koncesionárskych poplatkov !
Dobre to včera charakterizoval český prezident Zeman. Vytvárame komisie ktoré 2, 3 roky pracujú a výsledok nie je žiadny ! Podobne je to tam aj z televíznou radou......
Politickí nominanti !
Navrhuje preverenie a ZVEREJNENIE hospodárenia Najvyšším kontrólnym úradom. To by sme hneď vedeli ktoré firmičky sa priživujú, za akú cenu sa programy vyrábajú. Tiež jednotlivci platení z NAŠI daní v RTVS nemajú právo na ochranu pred zverejňovaním príjmov. Osobne by som bol zvedavý, koľko zhrabne taký Havran a spol za svoje grci ? https://www.hlavnespravy.sk/otvoreny-list-adresova…
Hlavná vec, že na hlavné vedúce pozície podosadzoval osoby z ministerstiev a na dramaturgiu robí konkurzy...
Dostal som dnes odpoveď od pána Igora Zachara: Dobry den, oneskorenie voci Regine BA nie je len na Regine BB, ale na Regine KE. Je to sposobene tym, ze signal Reginy BA ide zo studii v KE a BB radioreleovou trasou do BA, kde je procesorovany a distribucnou trasou ide spat na vysielace Reginy BB, resp. KE. Cize signal sa raz "otoci" voci Regine BA, ktora je v noci spolocna. Tu vznika oneskorenie, ktore je badatelne pri spolocnom programe. Vychodiskom by bolo z centralneho prepojovaca v BA posielat signal Reginy BA priamo do trasy pre Reginu BB a KE. Avsak v tomto pripade by signal isiel mimo vysielacieho pracoviska BB a KE, co je problem, pretoze by nebolo mozne plynule prejst z jedneho vysielania na druhe.
S pozdravom,
I.Zachar
http://www.dalito.sk Nezávislý portál o úspešných a aj pre úspešných. Neporovnáva, nesúdi, ale prijíma každého jednotlivca ako aj spoločnosť také aké sú. Prinášame zaujímavé ľudské príbehy vo vzťahu k práci a podporujeme vlastný potenciál ľudí. Neukazujeme ciele, ale sme ich sprievodcom na ceste životom a práce.
Štart Trojky je naplánovaný na rok 2019 alebo 2020.
Nevie niekto, je už niekde zverejnený presný dátum Trojky, či ešte plánovanie nie je dokončené a teda žiadny konkrétny dátum neexistuje? Dajte vedieť!
Bude sa zlepšovať aj AM pokrytie v pásme MW pre rádio Patria na súčasných vysielačoch a tiež aj možno pribudne Rimavská Sobota. Píše sa to v tom istom článku.
Ale až v roku 2019 pri príležitosti našich MS v hokeji, skôr nie.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň