Diskusia k téme RTVS
...televízia konečne zamenila ružový prúžok s bielym písmom za oveľa čitateľnejší biely s čiernym.
Tá už niečo vyše roka moderuje Správy a komentáre na Dvojke...
...je naozaj katastrofálna, na ružovofialovom podklade tenké biele písmená skoro ani nevidno. Hlavne ľudia so slabším zrakom môžu mať problém. Rozhodne by boli vhodnejšie hrubšie čierne písmená na bielom prúžku.
Netreba ju predstavovať. Len by ma zaujímalo ,odkedy sa objavuje na obraze. Včera som ju tam videl prvý raz. Ako moderátorku mimoriadnych večerných správ. Samozrejme s rúškou na tvári.
Áno, lebo po tlačovke pána z Hmotných rezerv vysielali asi 10 minút pohľad na novinárov na Úrade vlády...:D Po tomto monoskope sa to skončilo, nasledovala upútavka, ktorá ani nestihla skončiť a bola prerušená Pellegriniho tlačovkou...Na Jednotke musia mať poriadne nervy, tieto tlačovky im dosť nabúravajú program...
prokremeľské vypasené mastibrucho Sputnik mal už dávno aj s celou bandou letieľ z RedTVS 3. kozmickou rýchlosťou
No, a u nás musí premiér aj s ministerkou vnútra informovať v Markíze lebo na :2 ide namiesto Správ a komentárov futbal...Dobre, keď ten futbal treba odvysielať, nech ide, ale stále nám zostali 2 programy, kde si RTVS mohla splniť službu verejnosti...
Chvalabohu,dufam že svinskym krokom pôjde terajšie vedenie rtvs od koryta
Neviem či ste zachytili, no na TB budúceho premiéra padla otázka ohľadom možných zmien vo vedení RTVS. Podľa vyjadrenia IM majú záujem zmeniť fungovanie verejnoprávnej inštitúcie a jej odpolitizovanie.
Kombinácia farieb informačnej lišty bol katastrofálna. Biele malé písmenka dosť kontrastovali s podkladom. To určite robil nejaký grafik na počítači a neskontroloval to, ako to bude vyzerať v skutočnosti a reálne na obrazovke divákov.
neberr to zle, ale ty si akoby dozorná rada, počuvaj ma. Doma maš naladených asi 10 televizii a všetky súčastne sleduješ aby si našiel kde nastala aka chyba, skuste to niekto aj s chybami v rádiach kde kedy pustia omylom iný jingel, kde nastupi moderator neskoro, kde je nepodareny vstup apod. Strašne sa nad tym bavim..
Screenshot: https://funkyimg.com/i/32wNM.jpg
Hneď potom išla dole farebná lišta.
To išlo i počas Duelu večer asi pred dvomi týždňami.
Odkedy RTVS informuje v televízii o výstrahách od SHMÚ aj mimo správ? Dnes poobede som videl lištu s výstrahou na vietor.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň