Diskusia k téme Rádio Aktual
v poslednom mesiaci som ho niekolkokrat zapol, ale ani nahodou zioadne hovorene slovo, iba sa z neho stala samohrajka, stale dopkola odrhovacky a mezi kazdou skladbou ta tupa reklama, ako sa radio ...s nami stale rozprava a ze prinasa informacie a hned za tym dalôsia zaprdena odrhovacka.
Ja si to v pohode pri ceste autom zapnem. Bývajú tam zaujímavé debaty.
Je to najväčší prepadák roka 2017 v našom éteri takéto sorosovske ritolizacskec radio a ako zneužili rockovú republiku aby mohli vytvoriť sieť vysielačov hanba !
to akože vážne počúvaš tie politické sračky?
Včera mi niečo zarušilo toto radio.Najskôr klesal a stúpal zvuk.potom prestalo úplne hrať.Mám podozrenie že niekto použiva na tejto frekvencii vysielačku.Unás vysiela toto radio na 106.2 Mhz Bystrička pri Martine.Máte s tým niekto skúsenosť.Od vysielača som 15 km
vysielač na veži Tankodromu: https://www.youtube.com/watch?v=aqcqxveDJoo
FM 106,3 MHz Rádio Aktual
FM 99,6 MHz Rádio Rebeca
Neviem ako neskôr, ale do 23:15 hod. nemohli informovať, lebo sa ešte v tom čase volilo.
Naladil som si Radio Aklual, že sa čosi dozviem ako to je s výsledkami volie do VÚC priebežne od 22:00 až do 01:00 dnes a ticho... asi tie výsledky neboli ok pre sponzorov rádia, tak pre istotu o nich ani neinformovali... alebo ako si to máme intepretovať???
Vo Zvolene sa dá Aktual počúvať na 88,60 MHz.
Budte radi že tieto politické sračky tam nemáte
Kedy spustia frekvenciu vo Zvolene?
Modrá má veľmi malé ERP.
106,2 Trnava a 106,1 Modra sa nerušia navzájom ? ? ?
dnes skvelé vysielanie celý deň...
Ja mam ine info z prvej ruky.
K Spisskej Novej Vsi.
Zaujimave, ze redakcia nevydala o spusteni 103,9 ziadnu spravu.
hadame poruchu?/quido/ Skor menili smerovanie ant, nespokojny s nerovnomernym pokrytim, co je od zaciatku nevhodne miesto toweru pre blizkost byvani (?) Ale komu sa bude platit bolo viac nez ludske zdravie a to EU este len rozbieha grilovanie vsetkych, len pocuvajme dalej politikov, tak ako nam Aktual podsunie, ze rozprava "s nami" bez nas.
...celkom sa to dá, ale ruší ma tam to "ťukanie" do klávesnice počas rozhovorov a vstupov moderátorov.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň