Diskusia k téme Rádio Aktual
RDS na dolnokubínskom vysielači Rádia Aktual je stále po starom:
PS: _ROCKOVA,
RadioText: statický v tvare "www.rockovarepublika.sk".
Že to ani po týždni a pol nevedia zmeniť... :/
Aby sme mali prehľad o tom, kto za koho kope. Ďalšie "nezávislé a objektívne" rádio. „Okrem Pavla Demeša, Ivety Radičovej alebo Jána Orlovského je neprehliadnuteľnou persónou sorosovského vplyvu u nás aj Martin Lengyel, ktorý tvrdí, že Rádio Aktual nie je politické rádio, ktoré by slúžilo na politickú propagandu. Úprimnosť týchto slov však spochybňuje Lengyelova minulosť, ako aj fakt, že okrem mediálnej sféry sa majiteľ rádia chce naďalej venovať aj politickému marketingu.“ http://www.napalete.sk/soros-sa-nevzdava-na-sloven…
za mna palec hore. Privatne Talk radio tu chybalo. A popravde co vysielaju ani neprepinam. Doma cez Sat alebo internet.
V Nitre a širšom okolí vysielajú i digitálne na kanáli 11C.
Po tom čo predvádzal v STV a čo robil z STV za mečiarizmu by som sa na jeho mieste hanbil napísať aj bodku ! ! !
Zaujímavý článok.2 dni som to pocuval a to,čo sa v článku píše bude podľa všetko pravda.Ide to takým smerom evidentne!!!
Naozaj zauijmavy clanok... Akosi mi zacina byt radio AKTUAL sympaticke...
...a nenechajte sa odradiť menom autora:
blog.hlavnespravy.sk/1529/soros-sa-nevzdava-na-slovensku-ma-nove-radio/
ak máte výhrady k objektívnosti vysielania sťažnosti posielajte na Radu pre vysielanie: http://www.rada-rtv.sk/sk/podanie-staznosti/
Od vcera mam naladene radio aktual a nepreladil som ani raz.Presne to nam chybalo v slovenskom eteri.Dozviem sa vela zaujimaveho,v rannom vysielani bol priestor aj pre posluchaca.Zatial hodnotim na 1.
samozrejme, uz som spajany s politikou, krasa.
mne nevadi kritika TA3, to si pis kolko chces. vadia mi trapne skomoleniny, ktore dookola opakujes.
Ten rozhovor, kde obhajca Vladka Weissa mal snáď 10 minut monológ o tom, ako sa na nevinnom chlapčekovi niekto odbavoval a týral ho mediálnym tlakom, zatiaľ, čo on ho pozná od 5 rokov ... to som naozaj nečakala.... to sú tie rozhovory a analýzy ? To sa nikto nenájde a nepovie, že takto sa reprezentant nespráva, aj keď ho de facto naše prepytujem súdy oslobodili??? No fuj... a ten redaktor sa dobre , že nepo......
Počúvam ich od cca 7:30 hod. v práci cez satelit. Za mňa palec hore. Niečo ako české Impuls.
No ale ako pozerám playlist, na to ako málo piesní hrajú, tak už stihli polku zopakovať.
ty budeš zrejme Pobirmovaný ZDER SD HD a.s. pozitív preto ti tak vadí ak sa spomína tá ich slávna "objektivita" a áno budem sa opakovať pokiaľ nezačnú robiť objektívne spravodajstvo!
no dobre, ale uz by naozaj stacilo s tou "teatro-jkou". raz to bolo zaujimave, ale uz sa opakujes.
Neskutočné množstvo breptov, no a keď som počul Macka Uška a Pipiška tak som mal dosť !!! A zostáva len dúfať, že to nebude také "objektívne" ako TEATRO-JKA.
Technika im trochu zlyhava. Este to asi nemaju vyladene, ale temy a relacie su super. Od rana ho mam zapnute.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň