Diskusia k téme Radio Jazz

len aby sa nestalo, že o frekfencie bude mať záujem jedine povestné Rádio Máriia

Určite. Také niečo by malo potenciál. A keď už aj nie, tak aspoň dačo počúvateľnejšie ako programovo tak aj technicky.

Pridávam sa Rádio_FM nechať :D. Keď už nový vysielateľ (súkromný alebo verejnoprávny) na frekvenciách po Jazze, tak aby bol vo formáte podobné ako pred rokom v Maďarsku Music FM. :)

Pridavam sa - Radio_FM zachovat :) Co sa tyka frekvencii po Jazze, idealne to pridelit sukromnym vysielatelom, aj ked je v tejto dobe otazne, ci sa najdu zaujemcovia.

Pokiaľ viem, až na nejaké výnimky, nebýva zvykom aby frekvencie po súkromných vysielateľoch využíval verejnoprávny vysielateľ. Je nastavený nejaký pomer, ktorý by sa vrámci duálneho vysielania meniť nemal.

Nerozumiem prečo by sa malo rušiť práve rádio_FM. Má dosť poslucháčov, aj z môjho okolia poznám dosť ľudí, ktorým sedí práve alternatívny žáner resp. žánre. Ja osobne nie som poslucháč FM-ka, ale určite by som ho nerušil, nájde si svoju klientelu. A určite sa nebude rušiť len preto, že sa to nepáči jednému človeku. Takým štýlom by sa začalo rušiť všetko.

treba zrušiť radio FM a tam vysielať niečo nové inak je to zas len tunel ktorý sa platí z naších peňazí

Ja pevne dufam, ze celu frekvencnu siet preberie RTVS a spusti tam dlhoocakavany novy okruh pre rodinu a posluchacov v strednom veku, ktory tu velmi chyba. Cesky rozhlas ma Dvojku, Polsky rozhlas Trójku, my tu take nic nemame.

RVR odňala licencie R/121 a RD/20 vysielateľovi C.S.M. groups.r.o. (programová služba Rádio Jazz) na jeho vlastnú žiadosť.
http://www.rvr.sk/zprava-tlacova-informacia-zo-zas…

Klingac žiada radu o odňatie licencie
http://www.power.szm.com/spravy/spravy_new.htm

Rada môže odňať licenciu, ak vysielateľ v priebehu kalendárneho roka nevysielal nepretržite 30 dní.

Aka je situácia ohladom frekvencii na spisi, Gemeri aj ke kotline ci este je nosna a zapnutá dajte mi vedieť.

suhlasim, skoda ho... aka je postupnost dalsia ? Radio sa odmlcalo, po 30 dnoch ticha rada poziada prevadzkovatela o rozvysielanie a po dalsich 30 ak nezacne, moze zacat spravne konanie o odnati licencie ?

Škoda ho, jediné rádio na SK s týmto žánrom šírené terestrialne, v poslednej dobe som ho počúval stále, či v práci alebo v aute... a keďže ho doma nechytam, kúpil som si kvôli tomu aj internetové rádio, našťastie je ich tam s podobným zameraním viac.

Momentálne som aj rád, že sú vypnuté, konkr. TN 95 MHz pre kolíziu s Kojálom. Ide pekne nerušene teraz na Považi Český rozhlas na 95,1 MHz. Rovnako sú isto radi aj z okolia NM, či ZA a RK, kde sú ich freq. kolízne s Kojálom, konkr. 106,5 MHz Brnom.

ak s nim zametie ako s radiami One, tak si pripravte bozsku trpezlivost mudrlanti

Ved to aj som už spomínal nech sa súdi ibaže kvôli tomu bohužiaľ budu ich frekvencie zablokované. Veľmi by ma zaujímalo s akou sťažnosť pôjde na súd. Snáď nie to že mu neschválili zmenu na rádio Mária aby dôchodcovia v karanténe mohli počúvať omše pritom ich dávajú na Lumnene ale od veľkopodnikateľa Lengyela sa dá očakávať čokoľvek.

Čo si budeme klamať, aj tu máme poriadny bordel.

samozrejme ze to este potrva. ide o podstatu. A na truc, on to chyti a vypne. a on sa bude sudit ved nech sa. nech mu to nehra viac ako mesiac, a rada s nim zametie spinu na podlahe. totiz to, on vobec nemal ziadny adekvatny dovod to vyput zo zakonneho hladiska. on to vypol. a ide sa sudit. opakujem, nech sa. rada si iba zgustne. bodaj by! naproti cechom nasa rada aspon daco robi. a tam je teda iny bordel.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň