Diskusia k téme Ktoré rádio počúvate práve v tejto chvíli?
Počúvam teraz podcast cez Google podcast
Momentálne rádio Sity 96,00 MHz
Bolo by to na dlhsiu debatu. Tearz prave nemam dost casu. Mozno neskuor (bud. tyzden...)P.S. Skoda, ze nie je moznost sledovat historiu mojich prispevkov. Tam uz to vaecsinou bolo povedane.. P.P.S. Ako by som mohol sledopvat zahranicne radoi, ked dnes je vsetko na FM a tie vysielace maju dosah radovo 100 km...Posledne radio, ktore som sustavne pocuval bolo Blue Danube radio. Ale bolo to kvoli hudbe. Samozrejme prisun informacii relevantny k muojmu prostrediu mi toto radio neposkytovalo....celosvetove informacie naopak ANO....musim vypinat..P.P.P.S. este som zabudol, ze som rad pocuval BBC kym vysielalo par rokov (devaetdesiate?) na FM u nas..
@Szekeres
Takých vševedkov, čo kvakotajú do vetra a pixujú do hajzlovej misy na všetko a na všetkých, sú plné internety. Veď ukáž nám to TY, ako sa robí kvalitné rádio podľa Tvojich kritérií, ktoré nebude nikto považovať za ODPAD. Skús sa zamyslieť, isto máš plnú skriňu nápadov. Vyprázdni prasiatko, podaj si žiadosť o licenciu na RVR, nejaké voľné frekvencie ešte sú..... Tvoj projekt určite schová do vrecka všetky ostatné konkurenčné projekty, takže licenciu nabetón dostaneš. A začni vysielať. Nech počujeme TVOJU kvalitu. Isto preberieš poslucháčov aj Expresu! Teším sa, že bude na SK konečne čo počúvať a držím palce!
Skús prosím napísať, aké rádio (aj zahraničné) počúvaš a prečo. Tiež by ma zaujímalo, prečo považuješ všetky SK rádiá za odpad, lebo predsalen sa nájdu medzi nimi rozdiely a evidentne Ti žiadne nezapasovalo ... pýtam sa to naozaj zo zvedavosti. Dík, pekný deň.
Rad by som nejake pocuval, ale v tejto krajine "nie je ake pocuvat"...iba odpad nad odpad!
TRNAVSKÉ RÁDIO a skvelé tie roky 90te
Pre fanúšikov 80 - tich rokov
www.radionostalgie.cz
Pozdraveny bud Jezis Kristus,
pocuvam zaznam slovenskeho vysielania Vatikanskeho rozhlasu, chystam sa na vecer s BBC R4.
S Panom Bohom.
Amen.
https://www.trnavskeradio.sk/
Pripájam sa.super radio
Ktoru reklamu na tej stanici najviac milujes ?
Už asi 2 mesiace v kuse
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň