Diskusia k téme Ktoré rádio počúvate práve v tejto chvíli?
Česke Radio Helax si este dobre napočuvat než zanikne a zoberie ho žanrovo Radio Blanik.Nelogicky krok severnej moravy. Kde uz maju Radio Čas.Som stoho velmi smutny
Žeby som aktivoval niektorý starší prijímač? :-)
A počas dňa čo tam vysiela? Každopádne, DIK za info!
Devín vysiela od 18 do 6 hod. zo SV vysielačov:
702 kHz Košice - Čižatice
1098 kHz Nitra - Jarok
1521 kHz Rimavská Sobota - Uzovská Panica
FM, DAB+
Devín vysiela na SV?
A na ktorej frekvencii? 702? 1098? 1521? Alebo na FM? Prípadne cez DAB alebo internet?
tie lenive nemehla nielen ze nevedia vysielat nic zaujimave, ale ani www nevedia administrovat. V poslednych dnoch im nefunguju stranky ktore predtym zobvrazovali program RS...na URL https://www.rtvs.sk/radio/program po zakliknuti check boxu <cely den> zobrazi program iba od polnoci do stvrtej rana a dalej je to za rohom (bez posuvnej listy). Archiv s podcastami im nefunguje uz niekolko rokov. Nikoho to tam netrapi...bodaj by trapilo, ked tie ich www asi nikto necita....a tak im to vyhovuje...nemusia nic riesit
suhlasim s vami oboma. radio slovencko alias SRO+ je jeden velky odpad, vzhladom k tomu ze na jeho prevadzku sa skladaju koncesionari, a to aj ti nedobrovolni, ktori si iba chcu doma svietit....Ak by som mal pre RS (..rimavsku sobotu ?) . Bol by pre nu vhodny slogan : Hovnota za peniaze
Program a popisy relácií v podaní SRo sú naozaj jedna veľká tragédia.
Pokiaľ je tam aspoň základný text, tak je dobre, sú relácie, ktoré majú na stránke iba nadpis.
Na Regine ide rovnaká relácia na všetkých troch verziách, ale pri každej mutácii má iný popis alebo dokonca iný názov.
Dopátrať sa na webe radia Slovensko kto bude hosťom v danej relácii je veľký problém. Každý deň, poprípade týždeň sa kopíruje základný text relácie.
Počúvam https://wave.rozhlas.cz/playlisty - odporučil Janis, celkom fajn piesne.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň