Diskusia k téme Ktoré rádio počúvate práve v tejto chvíli?
Momentálne nepočúvam žiadne rádio
Ellie Goulding na Spotify a Youtube :-D
Nechcem ti nejako ,,zasahovať" do života, ale ak ti môžem poradiť s tým prekrývanim relacii Flashback na Vive a Hity .... na Vlne, vybral by som si Flashback na Vive, Hity s Flebom na Vlne si môžeš vypočuť aj z archívu, čo Viva zatiaľ neponúka.
A Julo Viršik ma reláciu twentyfive iba v nedeľu, v sobotu hra srdcovky - teda hlavne slovenske skladby kôli kvótam
Najlepšie relácie sú v nedeľu
Na Vlne Hity rokov 80. s Flebom 18:00 - 21:00
Na Vive Flashback 80. - 90. roky 18:00 - 20:00
Škoda že sa tieto dve relácie prekrývajú. Tak si vždy musím vybrať, ktoré chcem počúvať. Inak sú to špičkové relácie so špičkovou hudbou. Myslím tým, že hrajú aj menej známe pesničky.
Okrem toho aj v sobotu a v nedeľu na Exprese s Julom Viršíkom 70., 80. a 90. roky. Ešte dávnejšie to išlo iba v nedeľu od 17:00 do 19:00, ale teraz to už predĺžili na celé popoludnie, čo sa veľmi teším. A v sobotu tiež Soundtrack. Cez týždeň inak nič moc. Nič zaujímavého.
mozes take nieco aj pocuvat v piatok od 21-23h na trnavskom a vola ziadna nova hudba
To zase s tebou súhlasím, tie mimo tému príspevky sú viac mimo xixi :-). Mne to len prišlo také nanútené od neho. A takto mi pripadajú aj viaceré jeho príspevky, ktoré posielal ľuďom. Že takto to nerob ale sprav to takto. A to ja veľmi nemusím, nie len v diskusiách ale vôbec. Možno je to jeho štýl rétoriky. Ale ak by to napísal štýlom,, odporúčam ti pozrieť si toto a toto ak chceš,, to by bolo lepšie. Ale takto, že ,,prečo to robíš takto v dnešnom svete keď je internet,, atď. . Ozaj mi to nepripadá ako správna rétorika.
Nemusíte sa tu hneď do seba obúvať, ja si napríklad tie playlisty na spotify prejdem. Určite to suvisi viac s rádiami ako príspevky, ktore su vo vlákne ,,Mimo tému" kde sa postuju uplne od veci članky, napr. Vulgarny telefonat v Teleráne, Populacia Egyptu presiahla 100 000 000 atd..
Čo sa furt staráš do ostatných. Nech si každý počúva čo chce a jak chce a jak mu to vyhovuje a ty si počúvaj čo ty chceš. Si otravný jak mucha počas obeda. Nikoho tie tvoje otravné tipy nezáujimaju. Už sa uvedom. Ci boha ty normálne môžeš ísť robiť poisťovaka alebo pouličného predajcu alebo do do teleshopingu, tam sa hodíš, oni sú tiež furt otravný. A tiež ich furt posielajú ľudia do prdele.
Vás som sa nič nepýtal. Žiadny spotify nechcem ani bezplatný ani platený. Rádio mi vyhovuje najviac. Pekný deň.
Eurodance nájdeš aj na Spotify, stačí len vedieť názvy skladieb alebo nájsť eurodance playlisty iných používateľov prípadne možno aj spotify má eurodance playlist nejaký. A ak sa ti niečo nepáči môžeš to aj preskočiť (možnosť skip), kým na rádiu asi ťažko. Alebo môžeš počúvať presne, čo chceš, jednoducho klikneš na skladbu (na PC alebo na mobile ak máš premium). A ak si platíš premium (5,99), tak na to nepotrebuješ ani dáta, stiahneš si, čo chceš ešte doma na WI-Fi a potom na cestách počúvaš aj bez pripojenia na internet jednoducho úplne kdekoľvek.
Takéto niečo som veľmi dlho hľadal. Diki za ten tip na to eurodance radio, pretože to je môj žáner. Nevedel som doteraz, že niečo také existuje. Klub 90 na exprese večer stále rád zapnem. Ale takto, kedykoľvek 24/7. Úplne super.
V tejto chvili Rádio POHODA pre mna super hudna 24 hod.
http://mpc.mediacp.eu:8018
Kde sa podela slušnosť, ktorá bola i v tomto anonymnom priestore prejavom rešpektu, výchovy a úcty? :(
Vysvetliť záľubu počúvať AM v čase internetu je ako vysvetliť niekomu, prečo si radšej sadne do Tatry 12, než do nového Medveďa.
Áno, ale keď na Slovensku už (takmer) nič nejde (cez deň len Maďari) a potom len zahraničie (česi, poliaci, rumuni), tak som sa rozhodol zrobiť upgrade a kúpiť internetové rádio. AM rádio samozrejme nechávam, ale keď väčšina z váš na to používa práve internet, tak som sa trošku aj čoduval, že prečo teda AM, keď každý z ostatných v diskusii už používa internet, alebo prípadne FM v aute.
Áno, som ešte stále za AM (a FM) napríklad v zahraničí, kde mi už neplatí môj neobmedzený mobilný internet, alebo v hornej-dolnej, kde nie je signál na internet, a kde už nie je signál ani na FM, tak ak je signál na AM, tak OK (Devín, ČRO, ...) ale ak mám internet, tak mám aj SRO1 a aj iné a lepšej kvalite a rovnako tiež aj tých rumunov, tak len preto, že prečo v online dobe ešte niektor stále používa AM...
Zdá sa mi, že práve ty si tu najväčši podporca AM vysielania
Ty si hraj svoj fortnite a nestaraj sa do druhých. Ja si počúvam to čo chcem a nikto mi nebude do toho hovoriť čo a ako mám počúvať. :D
Lebo keď to chce počúvať na 855 khz, tak to tak bude počúvať. A teba je pižža do toho prečo to tak robí. Ty keď chceš si to počúvaj aj cez hraciu skrinku a druhy si to budú robiť jak oni chcú.
A prečo cez 855 kHz? V dnešnej dobe existuje aj taká vec ako internetové rádio. Napríklad:
https://www.alza.sk/hama-dir3100-dab-internetove-r…
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň