Diskusia k téme Ktoré rádio počúvate práve v tejto chvíli?
Prečo mi to na miesto medzier pridalo (+)?
V aute rádio The End práve na 97,20 MHz BA :-) :-)
To podľa akého zdroja? Myslím, že BNR a DARIK na tom budú lepšie - už len vďaka pokrytiu.
Akurat pocuvam TRNAVSKE RADIO skvele htaju
Otázka znela jasne. Ktoré radio... radio
.. RÁDIO, počúvate v tejto chvíli, nie ktorú aplikáciu. Tak ak nemáš čo k téme povedať, tak radšej nepíš nič, hraj fortine a najlepšie bude keď sa vôbec nebudeš ozývať keď sa dospelí rozprávajú. Či výška hodnoty tvojho IQ sa rovná priemernej januárovej teplote?
Chill FM (vysiela len od novembra 2018) - http://edge126.rdsnet.ro:84/profm/chillfm.mp3
Toto nie sem som chcel písať ale do diskusie Viva.
Ako vážne musí odísť? Ja som ho mal tam veľmi rád. Bol najlepší moderátor na Vive a teraz odchádza. Vždy tí najlepší musia odísť. Zákon schválnosti.
konkrétne, Pomalú hudbu s najrozhľadenejším slovenským hudobným dramaturgom Danielom Balážom.
Rádio POHODA má nové streamy: mnp3 - mpc.mediacp.eu:8018 AAC mpc.mediacp.eu:18111/stream.
Internetová stanica Dobré rádio.
Rumunské KISS FM na webe, veľmi dobrý výber hudby, teda minimálne trafili môj žáner. A taktiež večerný program u nich sú DJ mixy popovych známych pesničiek, čo si tiež rád pustím. Niekedy malo podobný program aj na SK FUNko, len už si nespomeniem ako sa to volalo, tiež ku večeru chodili mixovane skladby DJom. Na SK niečo podobné už nikde nie je. A switch na E2 sa s tým nedá porovnávať, keďže switch je viac o DJsetoch skôr tej menej známej elektronickej hudby nie POPu. Čiže kto by preferoval niečo také skúste práve KISS FM.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň