Diskusia k téme BB FM Radio
Išiel som cez BB a naskočil lo mi toto radio a tam Komiso. Taka uspavacka hadov,trápne kecy o ničom.uz chápem prečo ju nikde nechceli tak skončila tu :D
cez internet možeš v pohode počuvať aj BB FM Radio. Aj na tejto stranke si možeš naladiť ktorekolvek slovenske radio.Pekny večer.
Ďakujem za...ja som sa vyjadrovala k m
Martine komisso a krtkovi..komisso som videla. .a ten Intruder sa tu mieša ....ak chytím BB ..
Pocuvam ale iba tie čo majú stabilný príjem.
Jasne ...?:) Pekný deň prajem
Na facebooku BB FM rádia je informácia, že poslucháči sa môžu tešiť ešte na jedno známe meno. No ktože to môže byť?
Ak sa nemýlim, toto je ich prvá akvizícia z iného rádia, inak majú svojich moderátorov a.k.a. neopočúvané mená. Nerozumiem jednej veci, prečo proste neuznáš, že je to pre nich nová moderátorka. Takto sa to zvykne bežne hovoriť a myslím, že všetci to takto aj vnímajú a chápu, teda okrem teba :) Keď nejaká automobilka začne vyrábať model auta v "novej" červenej farbe, tak predsa nevymysleli červenú farbu - len ten daný model je po novom vyrábaný v červenej. Tých príkladov je veľa. Ale k veci: Martina Comisso znie v ich vysielaní výborne a vhodne doplnila svojich kolegov v BB FM.
A nemas pocit ze by radia Mali
Mat aj nove neopocuvane mena?
Aj Ti obohrani by Mali odist. Ale zas to je aj
O presune a lakani posluchacov . suhlas
Suhlas. .s tebou ale vela nevie ze Bola a je
Z tych co boli v radiu (ale nie je to iste ako
Mischuls a Didiana to nie )ale to si vsimnes kec
Sledujes radia ..jednoakym smerom.
Keď nastúpiš do práce na nové pôsobisko, budeš pre ostatných nová kolegyňa, hoci si drala lavice v podobných firmách. Myslím, že takto je to pochopiteľné aj pre teba :) Čiže označnie "nová moderátorka" v BB FM rádiu je v poriadku a na tvojom mieste by som do toho viac nerýpal, lebo už je to len na smiech ostatným :) Pekný deň.
Ja viem v ktorých rádiách už bola. Vivu a Melody si nespomenula. Ale v BB FM je nová. A práve preto som usúdil, že je to vhodná informácia do diskusného fóra (t.j. že dlhoročná moderátorka z celoplošných rádií zakotvila v banskobystrickom rádiu).
Ak to bol príspevok nevhodný do tohto diskusného fóra, obzvlášť tebe sa za to ospravedlňujem. Viem, že si zásadne proti spamovaniu zbytočnými príspevkami mimo témy.
Ide veľmi slabo, pri tabuli (cesta 1. triedy) na rozhraní okresov BB a BR už ide Regina Východ.
Prrd chvíľou som postrehol preladenie v aute na novú frekvenciu 100,3 MHz. Čiže vysiela.
Beri asi myslíš Roštára. Mne sa práve ten páči. Má špecifický hlas, dobrý humor.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň