Diskusia k téme BB FM Radio
bol pokus o najdlhsie moderovanie. originalne jak howado
mozes top presnejsie definovat?
vykradanie napadov z inych radii im nepridava na chvale
Projekt praveze nehodnotim ako amatersky. Vsimla som si, ze moderatori vykazuju kvalitu, spracovanie tem je tiez na urovni. Marketing solidny, po meste som objavila aj billboardy a citylajty. Musim vsak suhlasit s “SM”, ta hudba je prosto zle nastavena. Mam pocit, ze sa aj snazia o nejake naformatovanie, ale vyber skladieb je prazvlastny a pravdupovediac pre mna nepocuvatelny. Nepochopim jednu vec, naco vymyslaju vymyslene? Mame aj na Slovensku uspesne a dobre nastavene projekty. Napr Trnavske radio alebo na vychode Kosice. Preco si nezoberu odtial priklad? Tesila som sa, ze aj v BB budeme mat take radio, no zial :(
Takto sa robili radia v úvode 90-tych rokov. Nadšenie a amaterizmus.
Úprimne dával som tomuto rádiu čas. Veľmi pozitívne hodnotím relácie z oblasti samosprávy. Moderovanie nie je tiež zlé, ale tá hudba je otras. Akoby to robil jeden človek, povyberal si, čo sa páči jemu, pár skladieb od istých interpretov a koniec.
Ste mudri ako radio, starajte sa o tie svoje.
Velmi slabe to je po vsetkych strankach. Takto zneli radia pred 20 rokmi. Povykradali z inych radii co sa dalo, ich technik sa “chvalil” v prvy den, ze nevedel ani ako funguje radio a veru aj tak zneju - mdlo so slabuckym zvukom. Dalsia hanba pre regionalky a aj odradenie pre firmy dat si reklamu.
Svata pravda. Nema to smrnc. Zneju tuctovo.
Aspoň niečo je v tých správach, také jedno regionálne rádio z Bratislavy ktoré si hovorí že je najlepšie na Západe nemá správy vôbec a nikomu to asi nevadí
Ako sa dalo cakat, je to slabota, jedna spravicka z mesta.
To sa vazne v celom velkom dvojmesti nic zavaznejsieho nestalo?
Už ti boli raz napísané nespamujem.Jazdy to vidí na instagrame a Facebooku kto chce a netreba tu dávať každé jedno meno
Chalani, chcelo by to trosku vyriesit audio processing na streame. Trsoku mi to pride tiche a nema to este ten spravny nadych "radioveho zvuku", ale verim ze to casom doladite. Urcite sa treba doladit mixovacie znacky. Podla fotiek mate Epos, tak to nebude ziaden problem. Neviem ako to hra na FMku. Viete niekto urobit nahravku? Teraz som si vas prvy krat pustil na streame. Drzim palce!!!
Má to perspektívu ,ale chce to komunikáciu s poslucháčmi čo som zatiaľ nejak veľmi nepostrehol .
Nema to stavu.. ale davam im cas.. ved sa este len rozbiehaju.. moderatorov casom preriedia len na pocuvatelnych.. hudbu tiez doladia.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň