Diskusia k téme Čo Vám na EXPRESE tak vadí ?
Mne vôbec nevadí. Asi preto že ho vôbec nepočúúúúúúúúúvam.
roman bongos :))))
aspon vieme ze huli :)
roman bongos :))))
aspon vieme ze huli :)
a este chyba! hudobni "experti".
to je tym teplom:(((
na svete, aj od menej znamych interpretov, staci len surfovat chvilu po nete a najst spravne serveri.
Pocuvanim akehokolvek radia by som sa o to ukratil. Preto mi v aute a doma hra len hudba ktoru si sam slobodne zvolim. A o ktorej hudobny "experti" z radii nemaju ani sajnu.
Lobo :DDD SRo, zaujimave ze vsetkemu co kedy na Ex bolo povedane rozumel kazdy koho poznam...
Lobo a skvelá hudba ? :-)))))))))))))))))
Vadí mi už len to, že existuje.
Ďalej mi vadí, že oblbuje 28% Slovákov tým jeho neprofesionálnym vysielaním. Ďalej mi vydí, že čoraz viac Slovákov sa koli nemu vadí a podlieha jeho pokušeniu.
Profesionálne vysielanie nieje také, kde beží 24 hod. non-stop hudba, občas kecne moderátor nejakú somarinu, ktorej 75 % poslucháčov nepochopí, alebo sú správy trvajúce max. 3 min. a to je všetko.
Profesionálne vysielanie je vedieť upútať poslucháča tým najvhodnejším štýlom rozprávania, ale aj výberom témy atď.
A to Expres nemá - no nie je sám.
A aj preto mi Expres vadí.
radio HEY?este vela vody pretečie, kým z nich niečo bude...
..humor bude ak sa to HEY-ju podarí :-) ked im len 5 poslucháčou zo sto zoberu aj to im prajem,, kidy z EXpersu už nepočúvam 3 mesiace :-)
Inac pocuvam expres uz 4 roky a stale sa mi zda lepsie a lepsie. Proste hraju hudbu ktora sa mi paci, pekne zvucky od noveho roku aj tie na spravach maju dobre spravene, aj na dopr. servis.. ;))
Sice je este len januar ale uz viem co bude najvacsi vtip roka - ze Hey zoberie Expresu posluchacov... Ha ha ha ha ha ha... Zabudni... Ak tak max. 100 z toho 5 v prieskume...
dufam, ze HEJ im zoberie nejakych posluchacov aspon tych, kt. postradaju slovensku a cesku muziku v tomto radiu.....
v čom je chválenkárske, má svoj image, veď každé médium ide podobným smerom, ide predsa o komečné médium a nemôže sa správať ako STV čo Sro, vyplnilo na truhu nezaplnené miesto, nuž a že bolo veľmi veľké je vina média?
Co vam na tom vadi?? Ako by sa podla vas malo spravat komercne radio?? este k tomu prve na trhu?
Vadí je nespisovné slovo - prekáža mi nadmerné chválenkárstvo Expresu.
EXPRES zabija slovensku hudbu, hra dookolo niekoľko rovnakych pesniciek a cele je to komercna zumpa.Taktiez aj spravodajstvo. Ja ho pocuvam len s otcom v aute, tak preto o tom viem inak mne vyhovuje SRo - SLovensko a SRo - FM,
Aj v tvojom meste. Ak však predsa nie, tak skús live stream na mms://stream.expres.sk/Expres_HQ
Kde sa dá chytiť r.EXPRES ? čo to je za rádio ???
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň