Diskusia k téme Čo Vám na EXPRESE tak vadí ?
No ja som teraz v robote a kolegovia ich naladili "uz aby som isiel z prace domov", lebo sa to vysielanie neda pocuvat
ALE O INOM SOM CHCEL: Prave teraz isiel v Exprese slogan, ktory si nepametam presne, ale bol asi takyto "Je jedno ake radio pocuvate, urcite je to Expres"
To akoze co ma byt?!?!?!? Ved toto ide na Funku!
To si uz nevedia vymysliet nieco ine...
A vídiš funguje im to. Asi sme predsa len stádo volov, ktore im zaraba prachy na reklame :-))))
To radio mi vadi asi preto, ze takym neprijemnym sposobom zachadza az "pod kozu" posluchaca, nesnazi sa byt prijemne, iba vtierave. Vsetko bezi podla dohodnutej "schemy", moderatori maju naucenych desat fraz, z ktorych zarucene jedna musi ist do kazdeho vsupu (maju naj servis, naj hity bla bla), ludi beru ako stado volov, ktore im zaraba prachy na reklame... Mam pokracovat?
je to sproste readio. stale hraju len sprostosti! vymeteny ,moderatori!!! neda sa to pocuvat!!!!! dbilne radio!!!!
Ja uz rypat nebudem, som sa dohodol, tak to xcem dodrzat.
Inak sparxxx to vystihol aj za mna :))))
to, ze ich hudba "nestoji za dolar ani za pocutie", a katastrofalna uroven moderovania a celkovo vysielania.
Ale najviac mi na nom vadi to, ze tento narod je tak neuveritelne hluchy, ze to este aj pocuva.
prave mam proti nemu to, co som napisal; velmi sa chvali
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň