Diskusia k téme KISS
hornet v humennom naladis na kudlovciach na 89,8 MHz je tam sum ale pocuvat sa to da
hlavne ako by ste porovnali toto radio s Radiom One a Hit FM. Podla mojho nazoru sa velmi podobaju.
hornet coskoro aj v presove naladis v pohode,su fajn
pravdaze hornet nenaladis pretoze to ma pokrytie len v Košiciach aj to na niektorych miestach v Košiciach na 103.2 mhz je šum, alebo slaby signal, či mono.
Je to skoda, ze jedine vychodoslovenske radio nema vyssiu uroven. Velmi rad by som taketo radio pocuval, ale zatial to pre mna nema vyznam. Zial, musim sa uspokojit len s tymi bratislavskymi radiami:-)
Ja len taku malu pripomienku, nehovori sa radio HRAJE, ale spisovne je radio HRA.. To je sa nepouziva na konci slovesa..
1. pretoze ich vysielanie pokryva takmer cely vychod slovenska preto podla mna to tak beriem a chapem co sa tyka pojmu JEDINY VYCHODOSLOVENSKY DOPRAVNY SERVIS ci este poznas aj ine radio ktore vysiela z vychodu a pokryva iba vychod ? 2. ja to radio absolutne nepocuvam ale dost casto sa stava ze pridem niekde na kavu atd a tam hraje proste ci chcem alebo nechcem pocuvat ho vtedy musim :-)
Bratu.Dve otazky na teba mam.1.Jedinny rozumny argument preco je kiss jedine vych.radio.2.ty este chytas radio kiks aj ked ho nepocuvas.Dobre ti ide.
No pravdu povediac radio kiks je jedine vychodoslovenske radio a preto pojem jediny vychodoslovensky dopravny servis je v tom smere pravdou o to aky je to uz neriesim.Skor sa radsej pri tom pozastavim ohladom radia kiks ze vraj hraju najviac noviniek co aspon u mna nie je pravda.Niekedy mi je s toho doplacu ako su s tym trapny napr Laurent Wolf - No Stress na istom kosickom radiu som pocul ako novinku vo februari 2008 a oni v juni to zacali hrat ako novinku a este IBA U NAS.Preto radsej toto radio nepocuvam lebo je nezmyselne a viem si ten dopravny servis predstavit aj bez toho aby som pocuval toto shitne radio
To ako keď Fun Rádio hovorí, že hrajú najviac slovenskej a českej hudby, pritom to hrá Hey! a takisto, že hrajú viac hudby ako ostatní, pritom viac hrá napr. Best, keďže nemá moderované vysielanie.
Vy v radiu Kiss ste v poriadku-!!! O 18.31 date dopravny servis mimochodom o nicom,tak ako pisem o nicom.A potom caja zapoti,ze"JEDINY VYCHODOSLOVENSKY DOPRAVNY SERVIS".Radio Hornet Radio Kosice a REGINA KE dava,aky DS z Marsu. To je taka ista naivita ako radio Kosice hlasi "radio KOSICE JEDINE KOSICKE RADIO,".
Preto ma 2 frekvencie aby na tej druhej nebolo radio Hey tak radsej maju 2 ako nemat posluchacov.V poprade ani nevedia co je Kiss co je good
kiss je celkom ok aj ja ho pocuvam ale nechapem preco ma v presove az 2.frekvencie 90,8 a 104,1 signal sa prekriva a na 104,1fm by v PO mohlo vysielat radio Hey vikon je len 1KW takze kiss by nic nestratil lebo 90,8fm ma 2KW.pokritie by malo stale rovnake.radio hey ma na vychode len frekvenciu v poprade.
vidim ze na diskusiu chodia stale sami uchylovia.kazdy sa do vsetkeho rozumie.aj tak bude kazdy pocuvat take radio ake chce.kiss je pre mna dobre radio
Nepoznám rádio Kiss, ale keď som si prečítala vyjadrenie moderátora menovaného rádia - zostala som v šoku. To snáď nie, určite to nie je profesionál, pretože ten by sa určite takto nevyjadroval. Pravdepodobne sa začnem zaujímať o vysielanie tohoto rádia a hlavne o kariéru "moderátora" ktorý s určitosťou viem že do rádia nepatrí. Asi by si mal vstúpiť do svedomia a fakt si hľadať prácu ktorá by zodpovedala jeho štandardu, alebo aj slovníku !
otazka je cim to je kedze RADIO KOSICE ma pocuvanost nula ,zeby tie cisla zmenil HORNET ,alebo EXPRES
Staci si pozriet najnovsie preskumy hovoria za vsetko.Dotycnej osobe z Kiss odporucam hladat si novu pracu
..no vyborne si sa predviedol -la zamestnanec radia Kiss..v zivote si sa tak nestrapnil co? boze ty musis byt riadne hlupy, ked z radia pises do diskusie..v tej tvojej hlavicke ti asi nedoslo, ze kazdy uvidi tvoku ip? ..aspon vidno, jaki ludia tam robia..neinteligentni..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň