Diskusia k téme KISS
neda mi a musim reagovat na to co kiss hra.myslim si,ze hudobny dramaturg sa vobec nerozumie hudbe.dost smutne.hudba nie je o tom kolko a ake parametre ma skladba splnat.presne pocut ake radio akurat pocuva,raz funko,inokedy express...rano dat do playlistu pomale veci na rozbeh dna je urcite na hlavu.su skladby,ktore aj po rokoch su nadcasove,ale pan durcek nema ponatia ktore su to.Urcite by som urobil lepsie playlist.a okrem toho myslim si,ze do kissparady je zbytodne hlasovat,poradie urcuje urcite pan durcek.to co hravate je velmi ploche a vela skladieb dookola.niekedy mam pocit,ze za niektore skladby pan durcek berie tatiemy.clovek sa nepotrebuje zhulit,aby rozoznal dobru hudbicku.takto vam pocuvanost nestupne,iba ak si ju kupite,ale to je o inom.drzim palce.
neprekvapia,ved budu kupene a ostatni budu tvrdit-aha,ako dobre,ze ste to zachranili.Nic ste nepredviedli,nic,ba naopak,ale to je uz o inom.Tato debata nema ziadny zmysel,presne tak,ako cely kiss,halanda,durcek,bartos,rosko a vsetci kvazi ,ktori sa rozumeju do radia.Ste hlupaci.Cas ukaze,ako ste daleko pozadu.dakujem.
Len aby Ta prieskumy pocuvanosti neprekvapili....
A kde sú ľudia z rádia Kiks. Ja som myslel, že viac menej zostali.
Kiksko je to naj co vychodne slovensko ma bolo to najpocuvanejsie radio a malo super moderatorov a moderatorky a uz nehovorim o technikoch....jednym slovom coooool radio....som rad ze som mohol spoznatniektorych osobne. Sakra vsetko sa tu na vychode len nici myslite ze toto tu KISS zastupy KIKS? Nebudte smiesny.
Fanusik konkurencie uz?:) Bartos je aj za Twistom po novom...
kiss-ko má budúcnosť... pozrite sa, kto za ním stojí... má budúcnosť.. a už prestaňte pindať!!! kto má problém, nech si založí vlastné rádio...
Ja si myslím že Rádio KISS má budúčnosť.
Čo si myslíte vy?
Ja si myslím že Radio KISS má budučnosť.
Čo si myslíťe vy?
Prepač dam si pozor
S pozdravom Peter Rafay ml.
Počkať, to je to bývalé nejaké Kiks - nepočúvam to, bývam v Petržalke :-), ale aspoň som v obraze :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň