Diskusia k téme TOP moderátor/ka Rádia TWIST
v tricku Marylin Monroe, nie? ako v tom europarlamente....
a Meciar bude rozdavat prave, lave haky....
vraj bude po volbach Dzurinda moderator a Fico v spravodajstve
:-))
uz mu to mozes povedat, licencna rada to odklepla tym padom to nie je firemne tajomstvo.
Ty skupáň :-)) Tak Ti už neverím :-))) Ja si počkám, o to tu nejde, len nemám rád, keď niekto niečo začne a nedokončí ... ja sa nechcem hádať, len som zvedavý, to je všetko. Pekný víkend.
okej petE.R tak pis, ja si tu nepotrebujem s nikym nic dokazovat, ja viem svoje... a ty uvidis potom:-) ked to bude realne
Počuj, toto čo tu píšeš môžem kľudne aj ja ... daj aspoň jeden dôkaz, že to nie sú bludy, čo tu píšeš :-) Daj buď 1 meno, ktoré sa tam ešte objaví alebo aspoň približný dátum spustenia vysielačov. V opačnom prípade nie je o čom!
nechaj sa prekvapit...
To je neuveritelne, Jano Meciar s Vladom Vostinarom opat na Twiste. Som nesmierne rad...
Tweest: ako s tymi frekvenciami? Vies aspon nejake obdobie, kedy to chcu spustit? (este pred sputenim radia Viva?)
Nikdy by som si nepomyslel,ze sa Vlado a Jano este niekedy vratia.Prave ich odchodom vtedajsie Radio Twist vela stratilo.Na obdobie ked moderovali spolu s Gregorom,Zuzanou a Jeanette, velmi rad spomynam.A viete kto by sa mohol este vratit?Ja by som bol za Milana Markovica.Skvely clovek,ktory nebol dost dobry ani pre jednu televiziu.Ale to je iba moj nazor,asi sa tak nestane.Takisto po vcerajsom vypocuti staronoveho Spektra som mal este dlho od prekvapenia otvorene usta.Najprv Vlado,potom Jano,kto bude dalsi?Dufam,ze buducnost patri VIVE !!!
no ved aj frekvencie, ako som pisal budu onedlho:-)
a to este nie je vsetko. :))))))
Tak to je fakt prekvapenie aj pre mna. VV nemusim ale JM je super, hadam z toho nieco bude.
Super, citim sa ako pred par rokmi, len tak dalej vedenie Viva - Twistu. Ked som pocul Jana pred par minutami, skoro mi zabehlo.... este raz len tak dalej.No a Vlada rano... myslel som si ze sa mi sniva
Jano Mečiar oddnes opäť na Twiste :-)) Práve s ním ide obnovené Spektrum... A ešte k tomu aj Vlado Voštinár... Konečne sú späť hlasy, ktoré tam patria.
Velmi ma potesil navrat Vlada Vostinara,bol som prijemne prekvapeny ked som ho rano o siestej pocul zase v eteri.Je super,ze je spät.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň