Diskusia k téme TOP moderátor/ka Rádia TWIST
kampaň začína 3.4.2006, spokojný? :-)
Mna teraz nieco napadlo,ved ja budem musiet aj nick zmenit:-(. Ked mi rusia moju stajnu:-))
Mozno ze budem veewo, ak sa mi zalubi ich format:-)
noo. ked ratam, ze to spustia dost skoro, najrealnejsi je moj datum narodenia, je to prvy pondelok v aprili, takze by to bolo intercooler.
od leta, vtedy mam ja narodky
NajlepĹĄia je fufĹavĂĄ RapantovĂĄ. Kde ste ju vyhrabali?
myslim, ze by mohli na verejnost pustit aspon datum preformatovania
Ocuj, robi ti to dobre ked mozes kde koho osierat ? Stanku som pocul uz dva krat a nema sa za co hanbit.
no veru, ide to s Viva-Twistom dolu vodou,nechapem to...Twist mal svojich dobrych moderatorov, nepotreboval takychto pozbierancov
Potesil ma prichod Stanky Jakubikovej /HEJ/ a co bol este vacsi gol bol Pavol Michalka /Expres/......v spravodajstve
chcel by som podakovat Dade Zamborovej, Dadka, dakujem za tie prijemne chvile ktore si nam vytvarala pri vecernom vysielani. tak ako nezabudnem na Radio Twist nezabudnem ani na teba, vela stastia.
tak, a je to budeme sa lucit s dalsou kralovnou vecerneho Twistu
"Dakujeme mu Pelemu", Andrej Wallner.
A prebil som mojho konkurenta v aukcii na eBay-i Andy, nie az tak celkom vyhral ale za Ky dakujem.
ja by som najradsej az od 23. maja, vtedy mam ja
Rasto, myslis, ze zmeny pridu zaciatkom aprila? ja predpokladam, ze viva zacne 3. 4. 2006 v pondelok. prave vtedy mam narodeniny, aspon by sme oslavovali spolu :-)
nejako som tu temu musel premenovat :-) ano ja viem, Vinco je TA3, Dada na volnej nohe, Eva na druhej strane planety, atd..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň