Diskusia k téme Identifikacne intra
Aj mne to taq pripadá, že to Expres odkopíroval....Mimochodom, po FunTaxi už existuje aj eXpresTaxi.......Náhoda?
preco to nepouziva napriklad _FM? nu... bud maju odbavovaci system ktory to neumoznuje (resp. umoznuje ale len manualne) alebo rozhodoldramaturg ze my sa takto identifikovat nebudeme. pravdepodobne. moznosti je vela :)
Sorry ze som si tu na Slovensku nevsimol ze je to uplne bezne. Pocul som totiz aj taky nazor,ze Expres to od Funka odkopiroval preto som chcel priklady zo zahranicia. Len ked je to take bezne,preco to nepouzivaju ine slovenske radia napr. _FM?
uplne si to vystihol Catman, niet co k tomu dodat.
uplne zbytocna ta posledna otazka nakolko takto sa identifikuje neskutocne velke mnozstvo radii nakolko spustanie accapela jinglov do intra (sweepers) je automaticka funkcia dost velkeho mnozstva odbavovacich systemov.
Niektore radia sa identifikuju v uvodoch niektorych pesniciek. Robi, no vlastne robilo to Funko ale uz sa tomu v podstate nevenuju a teraz to robi Expres. Prve taketo intra sme mohli pocut na Rock FM v programe Weekly Top 40. Tam su vydarene intra aj teraz,skuste niekedy rick.com. Poznate niektore radia zo zahranicia ktore maju v pesnickach svoje intra kde sa identifikuje znacka radia?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň