Diskusia k téme Aký najzábavnejší brept moderátora ste kedy počuli?
No ešte raz v Nočnej pyramíde povedala moderátorka M. Stolárová pri uvádzaní .
"pozývať vás počúva Magda Stolárová" ; no potom sa opravila
a predstav si, ze tych paet minut sa rehotala aj za tvoje koncesionarske poplatky.
Na a ešte som raz išiel v autobuse, šoférovi na plné pecki hralo rádio_FM, práve tam išiel DS a tá moderátorka spravila nejaký brept, začala sa rehotať, rehotala sa, potom skúšala čítať ďalej, no sgtále sa rehotala a rehotala sa aj 5 min.
Moderátor (V. Hrivnák) zahĺbene číta dopr. informácie a zrazu povie "... no momentálne mi všetky informácie odišli z monitora ."
ako poznam Vasa, nie som si isty, ze breptol -:)
Ja už som to tu raz písal (room 'Vulgarizmus do eteru'):
Bučo(kedysi tiež z FUN-ka) pri dočítavaní FUNnews povedal: "a dodržiavajte pičný režim", na čo Adela vybuchla do hurónskeho smiechu a poznamenala: "my tu už môžeme povedať naozaj čokoľvek"
Vcera v doprave na Ex bol dobry brept, ked RDS-ak (neviem ktory presne) povedal namiesto "Vranov nad toplou" "Vranov nad teplou"...
(RDS = Redakcia Dopravneho Servisu)
bevelagua raz povedal, ze schuster sa posral namiesto postaral ci take nieco - ked bol v rakusku v nemocnici
hmm pičonet... no tak to je fakt vypalovačka... mne sa páčilo, keď jana zvalová prečítala "podľa prítomnej podpredsedníčky" raz dávno v žurnále s jánom mečiarom, vtedy to vyzeralo, ako by to bolo nejak nepodarené strihnuté. alebo zuzana tichá, keď nevedela, s kým to vlastne sedí v štúdiu... "miroslavovia škrha (zrejme chcela doplniť "a grenčík") a peter béreš doplnia spravodajstvo zo sveta agentúrnymi správami...
a čo takto spravodajka rádia twist a augusto pičonet?
Ja som počul ešte v lete 1994 na istom nemenovanom rádiu od tiež nemenovanej moderátorky namiesto "vysoká komisárka OSN",že "vysoká kominárka OSN" a tá moderátorka sa sama začala na tom dusiť smiechom.
A údajne na tom istom radi mali povedať namiesto "evakuovali niekoľko tisíc ľudí" "ejakulovali...",ale to viem len sprostredkovane,nepočul som to naživo.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň