Diskusia k téme Rádio Viva
Radsej nech to ani nespustaju, vecer bez nejakych zufalcov, ktori sa nevedia realne zoznamit, nasledovany dvoma buzerantmi si dokazeme viaceri predstavit aj nadalej...
neviete od kedy majú spustiť tú sľubovanú novú štruktúru?
Vraj v jeseni, ale takych terminov tu uz bolo... :( No a ta Prievidza je ako zakliata, kolko im to hralo? Mesiac? Dva?
Alebo aj v Prievidzi by mohli alebo aj južne slovensko trošku šmrncnuť :)
Viváci, kedy spustite vysielač Rurna v BJ? Chcem Vas tam pocuvat!
Mala by si Viva zlepšiť pokrytie podla mna najprv :)
Možno keď o tom ešte 5 krát napíšeš, tak to pôjde. Tak pre istotu tu o tom stále píš :-)
budem velmi rad ak to bude mozne dat tam naspet ten ramcek co sa prave hra joj tesiim sa a isto aj ostatny:)
prosim zariadte to niekto niako nech to na ten veb daju tu tabulku lebo mi to chyba fakt hraju dobre pesnicki a treba aj ako sa volaa joj plosimmmm :)
preco uz na vebe vivi nieje ten ramcek v ktrom bezalo co prave hraju velmi to tam chyba ked sa niekomu lubi niaka pesnicka a nevie zistit nazov vvvvvvrrrrrrr cem to tam spet
Ktoré vysielače im momentálne nejdú? Ako čítam asi ich bude viac...
nepocuval som sice,ale ak vychadzam z toho ze madonnu by si spoznal,mohli by to byt foreigner-urgent.nespieva sa tam so virgin,ale tiez som si to myslel ked som bol maly...
Ludia neviete mi poradiť ako sa volá pesnička čo išla včera vo Viva párty medzi 22:10 až 22:15 myslím ze sa tam spievalo niečo že so virgin :D vopred diky :D
Myslíš Baltimora - Tarzan boy ? alebo Steve Miller Band - Abracadabra
Zdravím, neviete niekto názov skladby, ktorú hrali o 14,20 hod. ?? prosím :/
Rado Tomeš (ex Viva) dnes popoludní ako moderátor správ rádia Slovensko
škoda tohto rádia.Budú musieť niečo urobiť.V Čadci im pomerne často vypadáva signál resp. streo býva niekedy zašumené a preto v mnohých podnikoch ,kde VIVA hráva(a je ich dosť),potom prelaďujú na EXPRES alebo FRONTINUS či českú FREKVENCE 1.Dúfam,že čo sa hudobného formátu týka,tak ten im ostane aj od septembra.Večer by mohli dávať aj nejaké špeciálky:npr.večer 60´s,večer 70´s a večer 80´s-s menej ošúchanými hitmi tých čias.Znova opakujem,mohli by nadviazať aspoň čiastočne na štýl á la RADIO B1.
>22.00 - 00.00 In da hause - so Štúrom a Malachovským
toto radio je len tam kde si zasluzi aj s arogantnymi majitelmi. Tak im treba
Od septembra vracajú do vysielania tie večerné relácie, čo mali pred prázdninami, takto som to pochopil. Tak dúfam, že to tak bude. To pre teba SmutnyposluchacVivy aj pred ďalších, čo stále veríte tomuto rádiu. Na Vive sa bude naživo vysielať prakticky každý deň od bieleho rána do tej polnoci. V nedeľu večer neviem, čo plánujú spustiť. Od pondelka do soboty by to malo byť takto:
Pondelok - Štvrtok
19.00 - 22.00 Rýchle rande - s Majou Knapíkovou
22.00 - 00.00 In da hause - so Štúrom a Malachovským
Piatok
19.00 - 00.00 Viva party - s Dušanom Marušákom
Sobota
19.00 - 00.00 Oldies party - bez slov
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň