Diskusia k téme Rádio Viva
Nejde ani 96,0 MHz Lučenec (Surovina). Predpokladám, že to mohlo vypadnúť niekedy začiatkom alebo v strede augusta.
Potvrdzujem, Viva v DK od rana opat hra.
Co z toho vyplyva? Ked nieco nejde, treba len pisat na kompetentne miesta. ;-)
Od soboty vecera/nedele rana (presne som to neodsledoval) je ticho aj vysielac na 87.90 MHz na Kuzminove. Info som im podal cez web (formular) este v nedelu poobede. Som zvedavy, kolko im to bude trvat.
Potrvdzujem,92.90 Mhz v Prievidzi vobec nejde.Skoda,hadam to casom daju konecne uz do poriadku:-) Mozu sa hambit!!!
Miestami ide Kamzik, miestami TN a miestami Sitno, no PD vysielac je takmer v kuse hluchy...
Vcera mi nenaslo ani Prievidzu... :-( Skoda takeho pristupu...
Vcera som bol v tejto lokalite a 105.50 Mhz bola bez RDS-ka.Vie uz niekto,ci to konecne uz funguje?
ujebavas iba ty ano scobik uz ide od cca. 15:00 uz ide to jest 88,5 MHz 10,00 kW H zda sa mi ze to ide silnejsie ako pred vypadkom a adio kiss 95,9 MHz 10,00 H ide rovnako ako pred vypadkom
kolko este budem cakat na tu tabulku co ma bit na webe co prave hrajuuuu ani sluby neplniaaa no toto:(
vivu na zempline by som pocuval rad ale bohuzial tu mozem pocuvat iba ticho z rds ticho bez rds a samy sum
cely scobik je zase vypadnuty to jest 88,5 MHz 10,00 kW H o com pochybujem pretoze radio kiss ide ovela silnejsie radio viva iba sumi to iste radio kiss 95,9 MHz 10,00 H iba sum a 99,0 MHz horka radio viva 1,00 kW H ide so znizenim vykonom uz od vcera 16:00 len som si to vsimol az teraz
99,0 MHz 1,00 kW H a radio kiss 97,0 MHz horka 5,00 kW H je od vcera cca. 16:00 v poriadku otazkov vsak zostava dokedy
priklanam sa k tvojmu nazoru hlavne preto ze moja frekvencia radio viva viac mlci ako ide
ten primitivizmus vychádza z tvojej klávesnice.Nesúhlas(na ktorý máš samozrejme právo) sa dá vyjadriť kultivovanejšie,nie ako vo IV.cenovej.
Ako môžete denno denne počúvať jedno a to isté,teda omieľané denno denne jedny a tie isté pesničky!!! Navyše, keď Vám rádio hraje presne po totalisticky nariadený playlist a nemôžete si požiadať o pesničku, ktorú by ste Vy radi počuli, alebo niekomu venovali... OŹIVENIE DAL TEJTO žiaľ POTRATOVEJ STANICI akurát tak pán DJ Marušák v piatok. TO JE KLASA, ale aj ten je z rádia BEST! OPäť SA CHVáLIA CUDZíM PERíM! Potratisti!
ktore vysielace radia viva este nejdu horka 99,0 MHz 1,00 kW H a radiuo kiss 97,0 MHz horka 5,00 kW H v oboch pripadoch je ticho bez rds
Už ide... Dosť dlho bolo ticho, ale frekvencia už ide. Čo taká Prievidza?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň