Diskusia k téme Rádio Viva
tak a scobik zase nejde ani viva ani kiss
komu patri ten zensky hlas v jingloch vivy?
Co cakas od Vivy? Vraj sa po usi topia v dlhoch, ktore im tam zanechal predchadzajuci establishment. To asi tak lahko nerozchodia.
Co sa tyka tych zmien, zaregistroval som v prvom rade tych buzerantov. Vtedy som preladil a odvtedy som sa k Vive velmi nevratil. Ale vraj tam uz nie su, aspon tak sa mi zda, takze Vive dam opat sancu. Momentalne visim na samohrajke Okey, som zvedavy na tu "revoluciu".
Mrzi ma to ticho okolo radia... Avizovane smeny sa nekonali, ziadne napravy ci pokrok v sireni signalu... stagnacia jak fras :-(
je tu už reč o Beste, tak v BB by mohli spustiť teoreticky vysielač 12.12., to budú oslavovať svoje druhé narodeniny.
ale Best v Nitre nemame aspon zatial, ani na satelite sa neda pocuvat..
Viva je najhorsie radio v historii vratane JM aj Okey. Viva hraje oldies ciernobielo, ale oldies ma predsa pestrejsiu farbu ako to dokazuje radio Best.
Tyzden? A nepomylil si sa? Minimalne mesiac nejde RDS na 105,5..
je to zaujímavé, ako keby mali problém s financiami, dlho nešla ani frekvencia 92.9 pre Prievidzu, potom to spustili a údajne zas nešla, neviem ako je to teraz. A to ešte majú spustiť 7 frekvencií, ktoré asi tak skoro nespustia.
to vyzerá s frekvenciou 96.0 pre Lučenec, stále mlčí ?
Az na to, ze je to somarina, kedze z rovnakej koty ide Fun, pripojka je zrejme rovnaka a ide to...
Na webe maju oznam: http://www.radioviva.sk/index.php/radio/technicke-…
Vie niekto preco uz dlhsiu dobu nejde Viva 104,8 Poprad?
podla mna vobec netrepe hluposti...povedal svoj nazor..a ja s nim vo vacsine suhlasim..bohuzial viva uz nie je to co bolo...
Ak na budúce tu budeš vkladať príspevok nech ti dá najprv mamka napapať,lebo z hladným žalúdkom,len trepeš blbosti ,Ty vševedko.
Vy chudáčkovia, ako môžete hlásať do éteru že "Najlepšia hudba všetkých čias, toto je najlepšia Oldies párty", však už sa konečne zbadajte!!!??? Hrajte neustále dokolečka stále jedno a to isté, nemáte záujem dať do éteru aj iné pesničky od interpretov, ktorých hrajete!!! Se trápny, vysoko trápny. Nik si už určite nepodupkáva nohou pri tej Vašej verklíkoveh hudbe! Lepšie rádiá od Vás, čo hrajú Oldies hudbu sú rádio Metropola a rádio Best. Sú výnimočné tým, že nehlásia do éteru, že hrajú najlepšiu hudbu všetkých čias, oni to dokazujú svojim vysielaním. Zachraňuje Vás jedidine v piatok Dušan Marušák, lebo ten nehraje každý piatok jedno a to isté. Ale on je Oldies klasa. Ak nemienite zmeniť Váš verklíkový repertoár a nemienite nevkladať aj iné pesničky od interpretov, ktorých hrajete, tak to radšej zbaľte,smiešni verklikári! Za čo berie Váš programový riaditeľ tak veľké peniaze, keď nič na obmenu nerobí!!!?
Raz som chytil v BB pirátov na 93.0, no registroval som to vysielanie asi tak 30 minút (tesne pred 14:00 a tesne po 14:00), bola tam len hudba, odvtedy tam mám už len šum. Bolo to v deň začiatku MS v hokeji (2009), no a potom som ešte dosť zaujímavé rádio chytil nad Hronsekom, tiež to vyzeralo ako nejaké pirátske, 101.7 frekvencia, zaujímavá muzika a počul som tam len AJ, ES to asi nebola, pretože som nič iné také zaujímavé nechytil, bolo to myslím niekedy v septembri tohto roka.
Paradoxne bolo, ze hoci mi v ZA 93.3 ide v nepocuvatelnej nekvalite, ked vypli to Sitno, islo mi to z TN krasne v stereu...
Aď. 1: KÁBLOVKA alebo Aď. 2 ZAHLTENÉ PÁSMO a to potom niektoré stanice vysielajú kdekoľvek od 87,5 do 108 MHz. Prípadne ešte Aď. 3 PIRÁTI (Z KARIBIKU:o) Môžeš si vybrať...
Veľmi slabo som chytil Vivu na 93.4 počas odstávky Lumenu 93.3 Sitno (27.10. 00:00 až 05:00). Chytá niekto Vivu na tejto frekvencii ? V prehľadoch som nenašiel, zaujímalo by ma, že odkiaľ to môže byť.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň