Diskusia k téme Rádio Viva
presne ako vraví Stano.....Viva hrá fajn veci, ale nič by tým nepokazila keby nasadzovala aj take veci čo hráva D. Marušák...
Tak na Vive by mohli zmeniť playlist o niečo viac by mohli nasadzovať veci ktoré hráva napr. Dušan Marušák nerotovať stále Káju Gota a Lady karneval aj ked samozrejmé že na vive hrajú dobre ale asi ako v každom rádiu na SK majú svojich 20hitov, ktoré hrajú neustále behom mesiaca dokola Takže trochu širší playlist!
Ahojte robim taky prieskum do skoly ak by ste mohli co by ste zmenili na vysielani respektive jednotlivých reláciách radia ViVa ? velmi by ste mi pomohli :)
Ludia v radiu Viva by už hlavne mali vymysliet kreativnejšie vstupy ako "je štvrtok,jedenasteho marca,8 hodin 27 minut, ted o chvilocku pol deviatej a vy počúvate rádio viváááá, najlepšiu hudbu všetkých čias", toho sme sa už napočúvali dosť.
Vždy ked ho potrebujú tak ho daju za mikrofon zaslúžil by si aj viac stará moderátorska škola je stará moderátorska škola
Rádio VIVA, ako jediné má určité dobré veci po DCA Rádiu! Najlepší je tam pán Štefuca, ktorý je dlhoročný profesionál. Pod. O.T. z DCA R. Hudobne v pohode 80-90 r. ale nevylučoval by som i nové veci. Zapracoval by som na tvorivých ľuďoch a reláciách. Inak by to bolo celkom v pohode... i keď správne rádio nemôže zaspať!
To bude zrejme aj dovod, preco ho dlhodobo neuvadzaju na webe ako moderatora.
Dakujem za upresnenie :) zacul som to jednym uchom.
Doslova povedal "príležitostný spoločník" ;)
Vcera poobede v prvom vstupe sa sam nazval obcasnym moderatorom.
Miro Čief sa vo Vive objavuje najviac v reklamách sem tam zastupuje ako speaker v akej funkcií pracuje vo Vive ako sa to dá nazvať?
Tak teraz vysiela Miro Čief.
Je to potvrdené ako sa tipovalo miesto Gecíka Dano Kováč. Uvidíme kto bude miesto neho cez víkend.
LuboTS ma mozno aj zmysel pre humor, v tomto pripade si vsak vsimol, ze za menami autorov oboch pochval je v zatvorke rovnaka IP adresa :)
Nie, nie si sama. Bude Vás toľko veľa, koľko rôznych nickov si ešte vymyslíš... :-)
Už nie som sama čo fandí Čiefovi
...ved prave, ze ho sem-tam pocujem a mam dost!...nemam rada taky vlezly prejav....ale ved kazdy mame iny vkus
Je najlepsi z najlepsich.Pocuvaj ho a budes suhlasit so mnou
nonstop Cief? to nemyslis vazne! ved on este nikdy nepovedal niec zmysluplne v eteri iba same nepodstatne omacky!...najhorsie na tom je to, ze ho pocujem na vive, potom v nejakej obchodnej telke, tak v reklamach v rozhlase a este myslim, ze nacitava aj naejaky motoristicky magazin...mam pocit, ze o chvilu vyskoci aj z chladnicky!
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň